- Makaleler
- 9
Arabanın sorunu var mı dedik? Bu ekonomide fiyatı çok şiştiği için bu kadar paraya değmez dedim sadece.Sen mi belirliyorsun hak edip etmediğini. Varsa sorunları yaz boşa gazel okuma.
Arabanın sorunu var mı dedik? Bu ekonomide fiyatı çok şiştiği için bu kadar paraya değmez dedim sadece.Sen mi belirliyorsun hak edip etmediğini. Varsa sorunları yaz boşa gazel okuma.
Hocam zaten hiçbir araba fiyatına değmez o zaman. Ben de farkındayım bunun ancak diğer arabalara kıyasla söyledim değer mi değmez mi diye.Arabanın sorunu var mı dedik? Bu ekonomide fiyatı çok şiştiği için bu kadar paraya değmez dedim sadece.
Daha ucuz alternatiflere bakılabilir. İleride ÖTV indirimi olabilir. Belki biraz bekleyebilirsiniz bir ihtimal olabilir. Tabii ki tüm araçlar gereğinden pahalı ama 600.000 lira da az para değil o yüzden diyorum.Hocam zaten hiçbir araba fiyatına değmez o zaman. Ben de farkındayım bunun ancak diğer arabalara kıyasla söyledim değer mi değmez mi diye.
Aha Peugeot'a o verilmez, bu verilmezciler damlamis konuya hemen. Verilmemesi için bir sebep biliyorsan düzgünce söylersin ama senin amaç farklı. Hatta adam spesifik bir model sormasina rağmen dikkat edin direkt marka üzerinden değerlendirme yapmış, derdi model de değil. Neyse, bitmeniz umuduyla...Peugeot araca 588.000TL vermek mi?![]()
Bu dediğini yapmak gerçekten önemli, almak istenilen sınıftaki araçları test etikten sonra ilk fikir büyük oranda değişiyor. Bunu yapan da memnun kalmayacağı arabayı almıyor.Bir arabaya yarım milyon veriyorsanız mutlaka test sürüsüne çıkın ve rakiplerini de kullanın.
Tavan montajıyla ilgili bir sorun olduğunu gördüm bir yerden, tavanın bir kısmı diğerine göre daha yukarıda kalıyormuş. Yamuk tavanla ilgili epey şikayet vardı. Hedefine ulaşırsan dikkat etmende fayda var.Peugeot 508 hedefimi gerçekleştirirsem arabayı da inceleyip Peugeot kalitesini konuşuruz.
Onu ben de gördüm. Üretim bandından öyle nasıl çıkmış şaşırtıcı, gözle resimden bile fark edilebilecek bariz bir hata çünkü.Tavan montajıyla ilgili bir sorun olduğunu gördüm bir yerden, tavanın bir kısmı diğerine göre daha yukarıda kalıyormuş. Yamuk tavanla ilgili epey şikayet vardı. Hedefine ulaşırsan dikkat etmende fayda var.
Önde sorun yok senin boyun için, hatta avantajlısın orta konsolun yüksekliği nedeniyle. Arkada da baş mesafesi "o kadar da" kötü değil, özellikle cam tavan olmazsa hiç sorun yok. Cam tavan olsa da diz mesafesi gayet iyi, hafif kaykılmak yeterli.Diğer cekincem de boydan dolayı ama on taraf için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Arkadakinin keyfi için de model değiştirmek saçma geliyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.