Pevgeot 208 1.2 PureTech allure 2024 alınır mı?

Ne gibi mesela. Benimle paylaşabilir misiniz?
Ayni temizlikte Polo 1.0tsi olabilir, biraz daha performans isterseniz Fabia olabilir onlar 110 beygir, 1-2 senelik olsun km hafif daha yuksek olsun derseniz 1.5tsi Fabia bakilabilir, 1.3tce Megane bakilabilir, 1.0tsi motor daha kucuk hacimli olmasina ragmen 1.2 puretech den daha sorunsuz bir motor, sorunsuzluk cok onemli derseniz de 1.8 hybrid Corolla bakilabilir. Kisaca psa grubu arac pek oneresim gelmiyor bu butcelere.

Ayni temizlikte Polo 1.0TSI olabilir, biraz daha performans isterseniz Fabia olabilir onlar 110 beygir, 1-2 senelik olsun km hafif daha yuksek olsun derseniz 1.5TSI Fabia bakilabilir, 1.3TCe Megane bakilabilir, 1.0TSI motor daha kucuk hacimli olmasina ragmen 1.2 PureTech'den daha sorunsuz bir motor, sorunsuzluk cok onemli derseniz de 1.8 hybrid Corolla bakilabilir. Kisaca psa grubu arac pek oneresim gelmiyor bu butcelere.

Tabii ki onlara da inceledik fakat yeni model temiz ve hatasız bulmak biraz zor bence bunları yani 1.5TSI Fabia 2023 yazıyorum 1.5m altına bulamıyorum ben 1 2 sene kullanıp kolayca satabileceğim bir araba olsa daha iyi olur ondan dolayı pevgeot düşündüm fakat PureTech sorunlu olmasından dolayı da çok fazla satışa koyan var aldığım araç elimdemi patlar ya da PureTech olduğu için satamaz mıyım bilmiyorum eğer ki 208 alırsam en üst expertiz paketini satın almayı düşünüyorum kafamın rahat olması için ama olur mu olur hayırlısı olsun dediğiniz araçlar içinde araştırıyorum Polo ve Toyota teşekkür ederim.

Ayni temizlikte Polo 1.0TSI olabilir, biraz daha performans isterseniz Fabia olabilir onlar 110 beygir, 1-2 senelik olsun km hafif daha yuksek olsun derseniz 1.5TSI Fabia bakilabilir, 1.3TCe Megane bakilabilir, 1.0TSI motor daha kucuk hacimli olmasina ragmen 1.2 PureTech'den daha sorunsuz bir motor, sorunsuzluk cok onemli derseniz de 1.8 hybrid Corolla bakilabilir. Kisaca psa grubu arac pek oneresim gelmiyor bu butcelere.

1.400. 000 üzerine 400k 12 aylık kredi Ceksem Odeyebilecek gücüm var onunla 6000km Pevgeot 408 allure 1.2 mantıklı olur mu 1.8m a yoksa daha iyi 2024 model sıfır ayarında tercihler var mı? Sadece 1-2 sene kullanıp üstüne sahada ekleyeceğim hem 30000km falan olur rahat satarım diye düşünüyorum ama bu sizin yorumunuzu da almak isterim.

Son düzenleme:
Tabii ki onlara da inceledik fakat yeni model temiz ve hatasız bulmak biraz zor bence bunları yani 1.5TSI fabia 2023 yazıyorum 1.5m altına bulamıyorum ben 1 2 sene kullanıp kolayca satabileceğim bir araba olsa daha iyi olur ondan dolayı pevgeot düşündüm fakat PureTech sorunlu olmasından dolayı da çok fazla satışa koyan var aldığım araç elimdemi patlar ya da PureTech olduğu için satamaz mıyım bilmiyorum eğer ki 208 alırsam en üst expertiz paketini satın almayı düşünüyorum kafamın rahat olması için ama olur mu olur hayırlısı olsun dediğiniz araçlar içinde araştırıyorum polo ve Toyota teşekkür ederim.

1.400. 000 üzerine 400k 12 aylık kredi ceksem odeyebilecek gücüm var onunla 6000km pevgeot 408 allure 1.2 mantıklı olur mu 1.8m a yoksa daha iyi 2024 model sıfır ayarında tercihler var mı? Sadece 1-2 sene kullanıp üstüne sahada ekleyeceğim hem 30000km falan olur rahat satarım diye düşünüyorum ama bu sizin yorumunuzu da almak isterim.

1.8 milyona 2.0 TDI business paket Passat derim ama o 2020 model olur, Megane 1.5 dCi olabilir golf olabilir 1.5 etsi 116 veya 150 beygir.

1.8 milyona 2.0 TDI business paket Passat derim ama o 2020 model olur, Megane 1.5 dCi olabilir golf olabilir 1.5 etsi 116 veya 150 beygir.

200.000 km altına Passat bulamadım dediginiz gibi. Fakat VW arabalarında DSG'den korkuyorum sorun çıkartınca 100 150k ya kadar çıkabiliyormus usta arkadaşım demişti PSA alma VW olma Japon diyor kafan rahat olmasını istiyorsan ama hala çok kararsızım fakat Fransız'dan sadece reno alınır diyorlar renoyi degerlendireceğim Megane 1.5 dCi

200.000 km altına Passat bulamadım dediginiz gibi. Fakat VW arabalarında DSG'den korkuyorum sorun çıkartınca 100 150k ya kadar çıkabiliyormus usta arkadaşım demişti psa alma VW olma Japon diyor kafan rahat olmasını istiyorsan ama hala çok kararsızım fakat Fransız'dan sadece reno alınır diyorlar renoyi degerlendireceğim Megane 1.5 dCi.

Şöyle ben 230 bin km DSG kullandım periyodik bakım dışında hiçbir şey yapmadım aracı dosta sattım şu an 300 binde kavrama dahi değişmedi o konuda merakınız olmasın, 140 binde gri bir Passat 2.0 business vardı hocam gördünüz mü onu?

Şöyle ben 230 bin km DSG kullandım periyodik bakım dışında hiçbir şey yapmadım aracı dosta sattım şu an 300 binde kavrama dahi değişmedi o konuda merakınız olmasın, 140 binde gri bir Passat 2.0 business vardı hocam gördünüz mü onu?
100.000'e gelmeden kavrama degistirenler var, bunu bir yere dayanarak soylemek yanlis. Aracin gecmisteki kullanimi hatta ne kadar guzel kullanilirsa kullanilsin Istanbul arabasi ile farkli bir ildeki aracin sanziman yorgunlugu cok farklidir, yani her turlu risk, bir de DSG'den DSG'ye de degisiyor kavrama durumu. Yani gidip 150 veya 200.000'de dsg sanzimanli arac aliniyorsa 100-150k kavrama masrafini da kafadan cikartmak lazim.

Tabii ki onlara da inceledik fakat yeni model temiz ve hatasız bulmak biraz zor bence bunları yani 1.5TSI Fabia 2023 yazıyorum 1.5m altına bulamıyorum ben 1 2 sene kullanıp kolayca satabileceğim bir araba olsa daha iyi olur ondan dolayı pevgeot düşündüm fakat PureTech sorunlu olmasından dolayı da çok fazla satışa koyan var aldığım araç elimdemi patlar ya da PureTech olduğu için satamaz mıyım bilmiyorum eğer ki 208 alırsam en üst expertiz paketini satın almayı düşünüyorum kafamın rahat olması için ama olur mu olur hayırlısı olsun dediğiniz araçlar içinde araştırıyorum Polo ve Toyota teşekkür ederim.

1.400. 000 üzerine 400k 12 aylık kredi Ceksem Odeyebilecek gücüm var onunla 6000km Pevgeot 408 allure 1.2 mantıklı olur mu 1.8m a yoksa daha iyi 2024 model sıfır ayarında tercihler var mı? Sadece 1-2 sene kullanıp üstüne sahada ekleyeceğim hem 30000km falan olur rahat satarım diye düşünüyorum ama bu sizin yorumunuzu da almak isterim.
Sifira yakin secenek bakiyorsaniz Chery Tiggo 7 Pro Max bakabilirsiniz, garantisi vs daha uzun, en azindan 1.2 puretech gibi motoru yok ve 408'den daha iyi hissi var. Bu arada elektrikli tarafinda cok mantikli secenekler var ama ikinci elde deger dususu yavas yavas toparlansa da hala icten yanmali gibi degerini koruyamiyor. 2.0TDI Passat bulunuyor bu butcelere ve motoru baya saglam ama sadece motor yok aracta ve bu zamanda maliyetler vs baya yuksek, onermem.

Son düzenleme:
100.000'e gelmeden kavrama degistirenler var, bunu bir yere dayanarak soylemek yanlış. Aracin gecmisteki kullanimi hatta ne kadar guzel kullanilirsa kullanilsin İstanbul arabasi ile farkli bir ildeki aracin sanziman yorgunlugu cok farklidir, yani her turlu risk, bir de DSG'den DSG'ye de degisiyor kavrama durumu. Yani gidip 150 veya 200.000'de DSG sanzimanli arac aliniyorsa 100-150k kavrama masrafini da kafadan cikartmak lazim.

Sifira yakin secenek bakiyorsaniz Cherry Tiggo 7 Pro Max bakabilirsiniz, garantisi vs daha uzun, en azindan 1.2 PureTech gibi motoru yok ve 408'den daha iyi hissi var. Bu arada elektrikli tarafinda cok mantikli secenekler var ama ikinci elde deger dususu yavas yavas toparlansa da hala icten yanmali gibi degerini koruyamiyor. 2.0TDI Passat bulunuyor bu butcelere ve motoru bayağı saglam ama sadece motor yok aracta ve bu zamanda maliyetler vs bayağı yuksek, onermem.

https://shbd.io/s/4hmJi0VU buyurun daha iyisi yok Tiggo 7 bunun yanında kağıt uçak kalır arabada 86.000'de 200.230 bine kadar sorunsuz kullanırsınız zaten sizde 1-2 yıl sonra elden çıkarmayı düşünüyormuşsunuz daha iyi bir seçenek yok.

İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim son kararı artık ne verirsek tekrardan buradan bildiririm.

@POTATO mehmet Bütçe 2.4m TL'ye Çıktı Hyundai Ioniq 5 Dynamic Vision Roof 4x2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu paraya sıfır bu tercih edilir mi yoksa daha iyi tercihlerde var mı?

Son düzenleme:
İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim son kararı artık ne verirsek tekrardan buradan bildiririm.

@POTATO mehmet bütçe 2.4m TL'ye çıktı Hyundai ıoniq 5 dynamic vision roof 4x2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu paraya sıfır bu tercih edilir mi yoksa daha iyi tercihlerde var mı?

Yeni kasa kodiaq öneririm bu aracı ona katlar ben olsam tercih etmezdim aracı, SUV mu bakıyorsunuz? Ona göre sıfır önereyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı