PF240 Commander G33 kasaya sığar mı?

EQUARIA

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Kasa: ThermalTake Commander G33
RAM: XPG D30 8x2 RAM
Kasanın üstüne monte etmeyi düşünüyorum fakat RAM'lerime değer mi bilmiyorum. Bilgisi olan birileri varsa yazarsa sevinirim. Lütfen bilmeden yorum yapmayın ve değer vermeden sığar vs. deyip geçmeyin. 1000TL'lik ürün ve her zaman alınmıyor böyle ürünler. Param boşa gitsin istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1612770432686.png

Sığar takabilirsiniz.

Kasa: Thermaltake commander G33.
RAM: XPG D30 8x2 RAM.
Kasanın üstüne monte etmeyi düşünüyorum fakat RAM'lerime değer mi bilmiyorum. Bilgisi olan birileri varsa yazarsa sevinirim. Lütfen bilmeden yorum yapmayın ve değer vermeden sığar vs. deyip geçmeyin. 1000TL'lik ürün ve her zaman alınmıyor böyle ürünler. Param boşa gitsin istemiyorum.

Sığar.

Arkadaş RAM'lerime değer mi demiş. Bunu o da biliyordur. 40mm RAM desteği var, sizin RAM'iniz tahminimce 36Mm'dir. Sığacağını düşünüyorum ama bence PF240 yerine güzel bir 360mm sıvı soğutma alabilirsiniz.

Sitesine göre RAM'lerin 44.7mm bir uzunluğu bulunmakta.

Ancak bence de adam akıllı 360mm alınıp öne konumlandırılmalı.

Hocam bu bilgileri bildiğim için PF240 seçtim zaten. Benim sorduğum bu değil ki...
Arkadaş RAM'lerime değer mi demiş. Bunu o da biliyordur. 40mm RAM desteği var, sizin RAM'iniz tahminimce 36mm'dir. Sığacağını düşünüyorum ama bence PF240 yerine güzel bir 360mm sıvı soğutma alabilirsiniz.
Maalesef RAM’ler yaklaşık 45mm. Soru sorma sebebim de bu ama garip bir olay var. Benim kasadaki vida yuvaları kasanın cam kısmına doğru açılmış. Yani RAM’lerin direkt üstüne değil biraz daha dış kısmına denk gelecek. Öndeki 200mmx2 soğutucular çok performanslı olduğundan bozmak istemem açıkçası.
Hocam aynı kasa bende de var yukarı rahat 360mm sığar gibime geldi nasıl 240mm anlamadım gitti.
Ön panele sığıyor sadece 360mm hocam. 360mm radyatör görünce siz de anlarsınız ne kadar büyük olduğunu.
Sitesine göre RAM'lerin 44.7mm bir uzunluğu bulunmakta.

Ancak bence de adam akıllı 360mm alınıp öne konumlandırılmalı.
Bilgi doğru hocam ama dediğim gibi ben yukarı konumlandırmak zorundayım maalesef.
Son olara geç cevap yazma sebebim RAM kelimesini büyük harfle yazmayıp ban yemem. Çok ilginç ban sebepleri...

Hocam bu bilgileri bildiğim için PF240 seçtim zaten. Benim sorduğum bu değil ki...

Maalesef RAM'ler yaklaşık 45mm. Soru sorma sebebim de bu ama garip bir olay var. Benim kasadaki vida yuvaları kasanın cam kısmına doğru açılmış. Yani RAM'lerin direkt üstüne değil biraz daha dış kısmına denk gelecek. Öndeki 200mmX2 soğutucular çok performanslı olduğundan bozmak istemem açıkçası.

Ön panele sığıyor sadece 360mm hocam. 360mm radyatör görünce siz de anlarsınız ne kadar büyük olduğunu.

Bilgi doğru hocam ama dediğim gibi ben yukarı konumlandırmak zorundayım maalesef.
Son olara geç cevap yazma sebebim RAM kelimesini büyük harfle yazmayıp ban yemem. Çok ilginç ban sebepleri...

Hocam şimdi kontrol ettim 2 tane fan sığacak gibi duruyor ben kasanın içine tam bakmadım daha da uzuyor sanıyorum.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı