RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 8 Ocak 2021 #1 Tasarımıyla SilverStone PF240 modeline rakip bence, performansı da iyiyse artık sıvı soğutucu tavsiyelerinde onun yerine geçebilir. İncelemesi yapılmamış sanırım, bir kaynak bulamadım, incelemesi çıktığı anda paylaşacağım. Ortasındaki fan dönüyor bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aerocool Pulse L240F Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Aerocool Pulse L240F Sıvı Soğutma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Tasarımıyla SilverStone PF240 modeline rakip bence, performansı da iyiyse artık sıvı soğutucu tavsiyelerinde onun yerine geçebilir. İncelemesi yapılmamış sanırım, bir kaynak bulamadım, incelemesi çıktığı anda paylaşacağım. Ortasındaki fan dönüyor bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aerocool Pulse L240F Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Aerocool Pulse L240F Sıvı Soğutma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 8 Ocak 2021 #2 Daha güzel görünüyor.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 8 Ocak 2021 #3 Soğutması nasıl?
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ocak 2021 #4 Güzel olsa üzülürdüm neyse ki beğenmedim.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 8 Ocak 2021 #5 Güzel, şık işlemciye basan fan dönüyorsa ayrı güzel.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 8 Ocak 2021 #6 rohatbaba123 dedi: Soğutması nasıl? Genişletmek için tıkla... Testleri çıkmadı maalesef. Şükrü Ali Ögel dedi: Işlemciye basan fan dönüyorsa ayrı güzel. Genişletmek için tıkla... Evet, dönüyor.
rohatbaba123 dedi: Soğutması nasıl? Genişletmek için tıkla... Testleri çıkmadı maalesef. Şükrü Ali Ögel dedi: Işlemciye basan fan dönüyorsa ayrı güzel. Genişletmek için tıkla... Evet, dönüyor.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Ocak 2021 #7 Pek ümitli değilim.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 8 Ocak 2021 #8 rohatbaba123 dedi: Soğutması nasıl? Genişletmek için tıkla... RPM dedi: İncelemesi yapılmamış sanırım, bir kaynak bulamadım, incelemesi çıktığı anda paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Bakalım nasıl olacak? Rekabet iyidir. Bize yarıyor çaktırmayın.
rohatbaba123 dedi: Soğutması nasıl? Genişletmek için tıkla... RPM dedi: İncelemesi yapılmamış sanırım, bir kaynak bulamadım, incelemesi çıktığı anda paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Bakalım nasıl olacak? Rekabet iyidir. Bize yarıyor çaktırmayın.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 8 Ocak 2021 #9 Fan biraz gereksiz bence. Sadece daha fazla ses çıkartır. Gerçi o kadar küçük bir fanın ne kadar ses çıkartabileceği tartışılır. Şimdilik bir şey söyleyemeyiz, fiyatını ve performansını görmek lazım.
Fan biraz gereksiz bence. Sadece daha fazla ses çıkartır. Gerçi o kadar küçük bir fanın ne kadar ses çıkartabileceği tartışılır. Şimdilik bir şey söyleyemeyiz, fiyatını ve performansını görmek lazım.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 8 Ocak 2021 #10 PuMaT dedi: Pek ümitli değilim. Genişletmek için tıkla... Ben ümitliyim, pompasında fan var.