Soğutması güzelse aha benim yeni bebeğim belli oldu.
Eğer performansı aynı olursa kesinlikle bunu alırım belki 360mm olanını alırım. Bu arada 360Mm'si bulunuyor mu, var mı?
3 fanlısı yok galiba.
Soğutması güzelse aha benim yeni bebeğim belli oldu.
Eğer performansı aynı olursa kesinlikle bunu alırım belki 360mm olanını alırım. Bu arada 360Mm'si bulunuyor mu, var mı?
Üzerine takmak için 2 tane kaliteli fan almak gerek gibi duruyor.Fan detayı çok hoş, benim gözümde tasarımından dolayı 1-0 önde. Performansı ve fiyatı da uygun olursa güzel bir 240MM olacaktır.
Onu demiyoruz, pompanın üzerindeki fanı diyoruz hocam.Fan dediğiniz şey sıvı soğutma yapısında olan bir şey.
Dahili gelen fanlar 29-72CFM ve 1.2 basınç değerli. Düşük basınç değeri varmış. Gerçekten fan almak gerekebilir. PF240'ta 3.53 basınç değerlikli ve 94 CFM'ye kadar fan varmış. 2-1 PF240 kazandı.Üzerine takmak için 2 tane kaliteli fan almak gerek gibi duruyor.
Fanları biraz dandikmiş.Onu demiyoruz, pompanın üzerindeki fanı diyoruz hocam.
Dahili gelen fanlar 29-72CFM ve 1.2 basınç değerli. Düşük basınç değeri varmış. Gerçekten fan almak gerekebilir. PF240'ta 3.53 basınç değerlikli ve 94 CFM'ye kadar fan varmış. 2-1 PF240 kazandı.
Evet, aynı şeyden bahsediyoruz.Onu demiyoruz, pompanın üzerindeki fanı diyoruz hocam.
360Mm'si bulunuyor mu, var mı?
Bence hala PF240 alınmalı.Bilmiyorum, 360mm modeli varsa bile ülkemizde şimdilik yok.
Bence hala PF240 alınmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.