PFN_LIST_CORRUPT mavi ekran hatası

domwind

Femtopat
Daha fazla  

Yukarıya minidump dosyalarımı paylaştım.
Öncellikle sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Format atıp temiz kurulum yaptım. Sıkıntımı çözmedi ramlarden şüphelenip RAM testleri yaptım hata aldım büyük ihtimal sıkıntının bundan kaynaklı oldugunu düşünmekteyim. RAM'lari çıkartıp yerini değiştirdim 2 gün kadar mavi ekran hatası almadım. Ne yapmam lazım mavi ekran hatasının her türlüsünü alıyorum her birinde farklı bir kodla hata veriyor.
Lol oynarken v.s hiç bir sıkıntı olmuyor fps kaybı yaşamıyorum.Artık pc kafası eserse mavi ekran hatası veriyor ve oyun esnasında hiç mavi ekran hatası almadım.

Bilgisayar özelliklerim:
win10-64bit asus fx553vd laptop 16gb ram var(2 slotta 8+8 ram takılı) 2400Mhz

Son düzenleme:

Yukarıya minidump dosyalarımı paylaştım.
Öncellikle sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Format atıp temiz kurulum yaptım. Sıkıntımı çözmedi ramlarden şüphelenip RAM testleri yaptım hata aldım büyük ihtimal sıkıntının bundan kaynaklı oldugunu düşünmekteyim. RAM'lari çıkartıp yerini değiştirdim 2 gün kadar mavi ekran hatası almadım. Ne yapmam lazım mavi ekran hatasının her türlüsünü alıyorum her birinde farklı bir kodla hata veriyor.
Lol oynarken v.s hiç bir sıkıntı olmuyor fps kaybı yaşamıyorum.Artık pc kafası eserse mavi ekran hatası veriyor ve oyun esnasında hiç mavi ekran hatası almadım.

Bilgisayar özelliklerim:
win10-64bit asus fx553vd laptop 16gb ram var(2 slotta 8+8 ram takılı) 2400Mhz
Turnayı gözünden vurmuşsunuz.
Ama çok tuhaf şekilde Memory Management hatasının altında ekran kartı sürücüsü çıktı.
Siz RAM belleklere de test yapın.
Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin.
Ağ kartı sürücüsünü, Bluetooth sürücüsünü güncelleyin.
@domwind

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı