T Tolga1903 Kilopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #1 RAM corsair vengeance rgb 16 gb cl16 SSD veya HDD modeli samsung 980 pro 1 tb Ekran kartı zotac rtx 3070 ti trinity oc Anakart asus b550 e gaming İşlemci amd ryzen 5 5600x Yeni klasör (4).rar drive.google.com Merhaba, Windows 10 sistemimde oyun içinde 1 saat aralıklarla çeşitli mavi ekran hataları aldım. En son aldığım hata "PFN_LIST_CORRUPT" oldu. Ekran kartı driverı ve BIOS güncel ancak hata devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2022
Yeni klasör (4).rar drive.google.com Merhaba, Windows 10 sistemimde oyun içinde 1 saat aralıklarla çeşitli mavi ekran hataları aldım. En son aldığım hata "PFN_LIST_CORRUPT" oldu. Ekran kartı driverı ve BIOS güncel ancak hata devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #2 RAM testi yapar mısın? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BİOS sürümünüzü güncelleyin ROG STRIX B550-E GAMING | Motherboards | ROG Global PCIe® 4.0, Eşli güç aşamaları, Intel® 2.5 Gb Ethernet, WiFi 6 (802.11ax), Soğutma bloklu Çift M.2, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 ve Aura Sync RGB Aydınlatma özelliklerine sahip AMD B550 Ryzen AM4 Gaming ATX anakart rog.asus.com Samsung Magician bilgisayarınızdan kaldırın. Artı 0 Eksi
RAM testi yapar mısın? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BİOS sürümünüzü güncelleyin ROG STRIX B550-E GAMING | Motherboards | ROG Global PCIe® 4.0, Eşli güç aşamaları, Intel® 2.5 Gb Ethernet, WiFi 6 (802.11ax), Soğutma bloklu Çift M.2, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 ve Aura Sync RGB Aydınlatma özelliklerine sahip AMD B550 Ryzen AM4 Gaming ATX anakart rog.asus.com Samsung Magician bilgisayarınızdan kaldırın.
KS KS T Tolga1903 Kilopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #3 Vastrensien dedi: RAM testi yapar mısın? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BİOS sürümünüzü güncelleyin ROG STRIX B550-E GAMING | Motherboards | ROG Global PCIe® 4.0, Eşli güç aşamaları, Intel® 2.5 Gb Ethernet, WiFi 6 (802.11ax), Soğutma bloklu Çift M.2, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 ve Aura Sync RGB Aydınlatma özelliklerine sahip AMD B550 Ryzen AM4 Gaming ATX anakart rog.asus.com Samsung Magician bilgisayarınızdan kaldırın. Genişletmek için tıkla... Ram testi bugün yapacağım, Windows ile yaptım testi sorun algılamadı. Sizce Samsung uygulaması mı problem yaratıyor? Artı 0 Eksi
Vastrensien dedi: RAM testi yapar mısın? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BİOS sürümünüzü güncelleyin ROG STRIX B550-E GAMING | Motherboards | ROG Global PCIe® 4.0, Eşli güç aşamaları, Intel® 2.5 Gb Ethernet, WiFi 6 (802.11ax), Soğutma bloklu Çift M.2, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 ve Aura Sync RGB Aydınlatma özelliklerine sahip AMD B550 Ryzen AM4 Gaming ATX anakart rog.asus.com Samsung Magician bilgisayarınızdan kaldırın. Genişletmek için tıkla... Ram testi bugün yapacağım, Windows ile yaptım testi sorun algılamadı. Sizce Samsung uygulaması mı problem yaratıyor?
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #4 Tolga1903 dedi: RAM testi bugün yapacağım, Windows ile yaptım testi sorun algılamadı. Sizce Samsung uygulaması mı problem yaratıyor? Genişletmek için tıkla... Sorun RAM ile kaynaklı görünüyor. Samsung uygulaması sorun çıkarmış görünüyor, ekstra önlem olarak silmenizi söylüyorum. Artı 0 Eksi
Tolga1903 dedi: RAM testi bugün yapacağım, Windows ile yaptım testi sorun algılamadı. Sizce Samsung uygulaması mı problem yaratıyor? Genişletmek için tıkla... Sorun RAM ile kaynaklı görünüyor. Samsung uygulaması sorun çıkarmış görünüyor, ekstra önlem olarak silmenizi söylüyorum.