O ome4sx Femtopat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1VdLgpvPSw3zeZxFeGoLqga3GrB6-v7lR/view?usp=sharing RAM Gskill 16 GB 8x2 SSD veya HDD modeli Kioxia Exceria G2 1TB Ekran kartı GTX 1050Ti 4 GB Anakart B450M Prime İşlemci R3 3100 Bilgisayar boşta çalışırken bir mavi ekran hatası verdi. sorunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bilgisayar boşta çalışırken bir mavi ekran hatası verdi. sorunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.056 Makaleler 1 Çözümler 566 19 Mayıs 2024 #2 DDU ile ekran kartı driverınızı kaldırıp eski sürüme dönün, bu sürüm sıkıntı yapabiliyor bazı ekran kartlarında. RAM'leri Memtest86 ile test eder misin? Artı 0 Eksi
DDU ile ekran kartı driverınızı kaldırıp eski sürüme dönün, bu sürüm sıkıntı yapabiliyor bazı ekran kartlarında. RAM'leri Memtest86 ile test eder misin?
KS KS O ome4sx Femtopat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 GFYT dedi: DDU ile ekran kartı driverınızı kaldırıp eski sürüme dönün, bu sürüm sıkıntı yapabiliyor bazı ekran kartlarında. RAM'leri Memtest86 ile test eder misin? Genişletmek için tıkla... RAM'leri test ettim ama bir sorun çıkmadı dediğiniz gibi driver ile ilgili bir sorun olabilir. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: DDU ile ekran kartı driverınızı kaldırıp eski sürüme dönün, bu sürüm sıkıntı yapabiliyor bazı ekran kartlarında. RAM'leri Memtest86 ile test eder misin? Genişletmek için tıkla... RAM'leri test ettim ama bir sorun çıkmadı dediğiniz gibi driver ile ilgili bir sorun olabilir.