NaoRaph Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Kasım 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://disk.yandex.com.tr/d/nxBkn6UwfV8a5g RAM PC MEMORY DDR4 8GB 2666MHZ PC4-21300 CL19 INTEL COMPATIBLE PN: LNGDDR42666DTIN/8GB ve kendi rami SSD veya HDD modeli micron_2400_mtfdkba512qfm Ekran kartı nvidia geforce rtx 2050 intel r uhd graphics Anakart gf63thin 11ucx İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11260H @ 2.6 Minidump dosyasını kendim incelediğimde RAM'lerle alakalı diye düşündüm fakat RAM testi yaptığımda RAM'lerim sağlam gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2024
Minidump dosyasını kendim incelediğimde RAM'lerle alakalı diye düşündüm fakat RAM testi yaptığımda RAM'lerim sağlam gözüküyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.149 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 5 Kasım 2024 #2 PFN LIST CORRUPT Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür? Bu videomuzda sık karşılaşılan PFN LIST CORRUPT mavi ekran hatasının sebebini tespit edip sorunu çözmeye çalışacağız. Mavi ekran hatalarıyla ilgili www.technopat.net Artı 0 Eksi
PFN LIST CORRUPT Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür? Bu videomuzda sık karşılaşılan PFN LIST CORRUPT mavi ekran hatasının sebebini tespit edip sorunu çözmeye çalışacağız. Mavi ekran hatalarıyla ilgili www.technopat.net
KS KS NaoRaph Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Kasım 2024 #3 turko35408 dedi: PFN LIST CORRUPT Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür? Bu videomuzda sık karşılaşılan PFN LIST CORRUPT mavi ekran hatasının sebebini tespit edip sorunu çözmeye çalışacağız. Mavi ekran hatalarıyla ilgili www.technopat.net Genişletmek için tıkla... anlamadım ne yapmam gerektiğini bunla test yap diyo yaptım ramler sağlam Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: PFN LIST CORRUPT Mavi Ekran Hatası Nasıl Çözülür? Bu videomuzda sık karşılaşılan PFN LIST CORRUPT mavi ekran hatasının sebebini tespit edip sorunu çözmeye çalışacağız. Mavi ekran hatalarıyla ilgili www.technopat.net Genişletmek için tıkla... anlamadım ne yapmam gerektiğini bunla test yap diyo yaptım ramler sağlam
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.149 Makaleler 6 Çözümler 547 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 5 Kasım 2024 #4 CrystalDiskInfo ile SSD sağlığına bakın, CrystalDiskMark ile de okuma/yazma testi yapıp sonucu paylaşın. Crystal Dew World Artı 0 Eksi
CrystalDiskInfo ile SSD sağlığına bakın, CrystalDiskMark ile de okuma/yazma testi yapıp sonucu paylaşın. Crystal Dew World