PFN_LİST_CORRUPT Mavi Ekran Hatası

Bitdefender kaldır, Nvidia Ethernet kartını güncelle yada yeni bir ethernet kartı almak zorunda kalabilirsin.
Ses sürücünü güncelle, Sata sürüclerini kaldır veya güncelle, HDD kablolarını çıkart kontrol et tak. Malwarebyte kaldır.
Nvidia sürücülerini güncelle.

Sistemimin son versiyon sürücüleri yüklü fakat Bitdefender kurduktan sonra bazı performans kayıpları yaşadım. Bitdefender'ı kaldırdım, şimdilik bir sıkıntı yok ama olursa tekrar geri dönüş yaparım. İlginiz için teşekkürler.

Yazdıklarımın yanlışlığı yoktur. Güncel değil diyorsam değildir, kaldırılacak diyorsam kaldırılacaktır. Bunları boşuna kaldırıp, güncelle, sil vb. demiyorum.

2006'da üretilmiş bir anakartın sürücülerini, Windows 8.1 ile uyumlu olacak şekilde daha ne kadar güncelleyebilirim sizce? Dediğinizi yaptım, donanım kimliğiyle arattım. Benim sürücülerimden daha yeni tarihli bir sürücü yok. Madem size göre güncel değil, o zaman güncel sürücüleri siz paylaşın benimle. Anakart modeli: Asus MN32 SLİ Deluxe.

Sizin verdiğiniz sürücüler daha eski tarihli ama sistem stabilitesi açısından bir süre deneyeceğim, teşekkürler.

Bu arada yanlış anlamayın ama Aida64 raporunda, Windows 8 ürün anahtarım da yer alıyor. O yüzden bu raporu paylaşmak bana pek güvenli gelmiyor açıkçası, zaten dosyaya erişimi kapattım. Bu forumdaki samimi arkadaşlardan şüphelenecek değilim ama buranın herkese açık bir platform olması, bu şekilde düşünmeme neden oluyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı