Pgadmin-4 connection timeout expired hatası

Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-AMD Ryzen 5 6600H
-NVIDIA® GeForce RTX™ 3050
-8x8 GB RAM DDR4
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Pgadmin4 de connection timeout expired hatası alıyorum. 15 kuruluydu ve 16 ya güncellediğimden beri düzelmedi. Silip tekrar kurdum fakat çözemedim.

Bu hatanın birkaç nedeni olabilir
1) ip postgresqlin whitelistinde değil
2) postgresql çalışmıyor(cmdye services.msc yazın servislerde postgre çalışıyor gözükmüyorsa neden budur)

Dün ben de yaşadım postgrenin içindeki uninstall exeden silip tekrar yükledim düzeldi

Hatayı çözdüm. Normalde PG admini silip yüklemem hiç bir şeyi değiştirmedi. Güncelleme yapmaktan kaynaklanan bir sorun. Nedenini tam anlayamadım. Uzun lafın kısası %appdata%'daki localdaki dosyaları silip tekrar kurunca düzeldi. Ayrıca hizmetler kısmından pgadminserver'ın aktif olup olmadığına bakın. Daha temiz bir şekilde arıza tespiti yaparsınız.

Hatayı çözdüm. Normalde pg admini silip yüklemem hiçbir şeyi değiştirmedi. Güncelleme yapmaktan kaynaklanan bir sorun. Nedenini tam anlayamadım. Uzun lafın kısası %appdata%'daki localdaki dosyaları silip tekrar kurunca düzeldi. Ayrıca hizmetler kısmından pgadminserver'ın aktif olup olmadığına bakın. Daha temiz bir şekilde arıza tespiti yaparsınız.

Ben PostgreSQL'i yeni yükledim 16'yı ama servera register yapamıyorum ve hizmetlerde pgadmini göremiyorum. 2 defa silip tekrar yükledim hala geçmiyor ama her defasında yüklerken kurulum aşamasında "problem running post install step. İnstallation may not Complete coreectly the database cluster initialisation failed" hatası veriyor. Bundan kaynaklandığını düşünüyorum acaba bir düşük versiyonunu mu kursam?

Ben PostgreSQL'i yeni yükledim 16'yı ama servera register yapamıyorum ve hizmetlerde pgadmini göremiyorum. 2 defa silip tekrar yükledim hala geçmiyor ama her defasında yüklerken kurulum aşamasında "problem running post install step. İnstallation may not Complete coreectly the database cluster initialisation failed" hatası veriyor. Bundan kaynaklandığını düşünüyorum acaba bir düşük versiyonunu mu kursam?
Ben 15 kullanıyorum, 16'ya geçtikten sonra böyle oldu zaten. Dediğim adımları uyguladıktan sonra sıfırdan 15 kurmayı deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı