Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.139 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #91 Sıkıntı var mıdır?
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #92 Vio dedi: Eki Görüntüle 1382606 Sıkıntı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Astralis neden koymadınız?
Vio dedi: Eki Görüntüle 1382606 Sıkıntı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Astralis neden koymadınız?
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.139 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #93 tarkkb dedi: Astralis neden koymadınız? Genişletmek için tıkla... Mibr ile arasında kaldım, geçen major sonrası güvenim kalmadı. Şuanlık bu;
tarkkb dedi: Astralis neden koymadınız? Genişletmek için tıkla... Mibr ile arasında kaldım, geçen major sonrası güvenim kalmadı. Şuanlık bu;
aytTX Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #94 Metin Eren Türkmen dedi: G2'yu BNE veya Imperial yerine koymak daha mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 3-0 kısmına G2 ile Imperial takımlarını değiştirdim aralarında. Başka öneriniz var mı?Son Son durum bu.
Metin Eren Türkmen dedi: G2'yu BNE veya Imperial yerine koymak daha mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 3-0 kısmına G2 ile Imperial takımlarını değiştirdim aralarında. Başka öneriniz var mı?Son Son durum bu.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.334 Çözümler 4 9 Mayıs 2022 #95 5 tane doğru yaparız umarım. Dosya Ekleri 1651878493443.png 482,4 KB · Görüntüleme: 46
VentusCN Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 645 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #96 kesin geçer dediğimiz takımlar olurda geçemezse bütün cs:go aleminden çekecekleri var
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.334 Çözümler 4 9 Mayıs 2022 #97 VentusCN dedi: Kesin geçer dediğimiz takımlar olurda geçemezse bütün CS:GO aleminden çekecekleri var Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam zaten alltaki 4 takım garanti gibi favori oynuyorlar maçları Liquid forze veya Virtus'tan biride gelse yeter. Ve son olarak sizde mi o şekilde bıraktınız acaba?
VentusCN dedi: Kesin geçer dediğimiz takımlar olurda geçemezse bütün CS:GO aleminden çekecekleri var Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam zaten alltaki 4 takım garanti gibi favori oynuyorlar maçları Liquid forze veya Virtus'tan biride gelse yeter. Ve son olarak sizde mi o şekilde bıraktınız acaba?
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #98 VentusCN dedi: kesin geçer dediğimiz takımlar olurda geçemezse bütün cs:go aleminden çekecekleri var Genişletmek için tıkla... Ence ve G2 kesin geçer de Vitality ve Astralis belli olmaz açıkçası yani yine %90 geçeceklerdir de bir Ence ve G2 kadar kesin değiller benim gözümde.
VentusCN dedi: kesin geçer dediğimiz takımlar olurda geçemezse bütün cs:go aleminden çekecekleri var Genişletmek için tıkla... Ence ve G2 kesin geçer de Vitality ve Astralis belli olmaz açıkçası yani yine %90 geçeceklerdir de bir Ence ve G2 kadar kesin değiller benim gözümde.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.334 Çözümler 4 9 Mayıs 2022 #99 tarkkb dedi: Ence ve G2 kesin geçer de vitality ve Astralis belli olmaz açıkçası yani yine %90 geçeceklerdir de bir ence ve G2 kadar kesin değiller benim gözümde. Genişletmek için tıkla... Vitality ve Astralis'in geçeceğine inanıyorum ben tecrübeli oyuncuları ve koçları var adamlar sürekli buradalar ve Astralis ancientte iyi oynuyor.
tarkkb dedi: Ence ve G2 kesin geçer de vitality ve Astralis belli olmaz açıkçası yani yine %90 geçeceklerdir de bir ence ve G2 kadar kesin değiller benim gözümde. Genişletmek için tıkla... Vitality ve Astralis'in geçeceğine inanıyorum ben tecrübeli oyuncuları ve koçları var adamlar sürekli buradalar ve Astralis ancientte iyi oynuyor.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 9 Mayıs 2022 #100 aytTX dedi: Hocam 3-0 kısmına G2 ile Imperial takımlarını değiştirdim aralarında. Başka öneriniz var mı?SonEki Görüntüle 1382643 Son durum bu. Genişletmek için tıkla... Böyle iyi gibi, herkes 5 tahmin tutturur bu aşamada umarım.
aytTX dedi: Hocam 3-0 kısmına G2 ile Imperial takımlarını değiştirdim aralarında. Başka öneriniz var mı?SonEki Görüntüle 1382643 Son durum bu. Genişletmek için tıkla... Böyle iyi gibi, herkes 5 tahmin tutturur bu aşamada umarım.