PGL Major Antwerp 2022 Pick'Em tahminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle iyi gibi, herkes 5 tahmin tutturur bu aşamada umarım.
1652053434911.png

Mibr yerine Astralis koydum.

Yok hocam, benim de son hali bu şekilde. Patlamayız umarım.
Bir çok video izledim de bizimkinin tutma ihtimalini yüksek görmeye başladım. Özellikle Eternal Fire yerine Team Liquid yaparsak tam karışım gibi olacak. 😄 Bir yandan da diyorum Eternal yüzünden patlarsak bir dahaki sefere laf atacak malzememiz olur. 😅

Bir çok video izledim de bizimkinin tutma ihtimalini yüksek görmeye başladım. Özellikle Eternal Fire yerine Team Liquid yaparsak tam karışım gibi olacak. 😄 Bir yandan da diyorum Eternal yüzünden patlarsak bir dahaki sefere laf atacak malzememiz olur. 😅
Ben EF'dan 3-1 bekliyorum, bakalım bekliyoruz.

Eternal ilk maçta şaşırtmadı gene o kadar map varken d2 gitmek ve b yi savunamamak ... Neyse Vitality çok iyi başladı umarım 5 takım çıkartırız.

Ah be Eternal, 1 kişi b tutmak nedir? Eğer o turu alsaydık comeback atardık. Maalesef 16-14...

İki tarafta da tabanca roundlarını kazanıp 2. roundları vermek... Günün ikinci maçını kazanmak lazım 0-2 olursa döndürmesi çok zor olur.
2. pistol rounddan sonraki roundu aldık ama zar zor 1 kişi kalarak aldık. Ekoniminin içinden geçtiler özellikle ilk kaybedişimiz bizi 5-6 round geri attı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı