PGL Major Antwerp 2022 Pick'Em tahminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dust 2, Türklerin ve Rusların kalesidir. Turnuvayı 3-1 bitirse bile gözümden düştü.
Şaka bir yana Bad News Eagles pozisyonları güzel yakaladı. Bizimkilerin şanssız olduğunu düşünüyorum, arkayı kontrol ederken çok öldüler. Özellikle upper mid'den gelip long arkasında bekleyen adamı vurması milisaniyelik olaydı.

Bir ihtimalde G2 - FE maçı gördüm. Şuan acayip darlandım.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
G2 - Liquid maçını takip edemedim de yeni 2 oyuncusu olmasına rağmen gayet başarılı gibi gözüküyor. Tekrar finalist olma ihtimali görüyor musunuz? Veya şampiyonluk görür müyüz?
Her ne kadar geçen sene NaVi'ye oy vermiş olsam da logolarından dolayı G2 hayranıyım.

G2 yine son 4 takım arasına girer diye düşünüyorum bakalım bunlar için erken. Legends Stage'de takımlar az çok kendini belli eder.

Teşekkürler, hatıra paketinde genelde en değerli skinler Dust 2 ve Mirage'de oluyordu, bu majorda da öyle olur diye düşünüyorum. O yüzden sordum, biraz abartı olacak ama sizce hangi takımlar Mirage seçer .
G2'nun main maplerinden birisiydi Mirage ama 2 oyuncu değişikliğinden sonra bu değişmiş olabilir. Başka hangi takımlar çok fazla oynuyor bilmiyorum.

Bizimkiler fazla heyecanlıydı ya zaten şimdi yenseydik bile diğer maça G2 gibi takımlar geleceği için kaybedecektik her türlü 1 2 lose alacağız arkadaşlar o kadar mükemmel değiliz ama kazanırız diğer maçları güçsüz takımlar kalacak geriye

Teşekkürler, hatıra paketinde genelde en değerli skinler Dust 2 ve Mirage'de oluyordu, bu majorda da öyle olur diye düşünüyorum. O yüzden sordum, biraz abartı olacak ama sizce hangi takımlar Mirage seçer .
Bo3 olmadıkça mirage seçen takım olmaz gibi geliyor bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…