aytTX Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #121 Hocam sanki ilk maçlar güzel gidiyor.
Hidro Dinamik Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 501 Çözümler 2 9 Mayıs 2022 #122 Oynadıkları ortamın tasarımını bilmiyorum ama Forze oyuncuları Renegades oyuncularının önünden geçerken selamlaşmaları çok hoşuma gitti. Umarım tüm oyuncular aynı saygı çerçevesinde oynar. Son düzenleme: 9 Mayıs 2022
Oynadıkları ortamın tasarımını bilmiyorum ama Forze oyuncuları Renegades oyuncularının önünden geçerken selamlaşmaları çok hoşuma gitti. Umarım tüm oyuncular aynı saygı çerçevesinde oynar.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 9 Mayıs 2022 #123 aytTX dedi: Hocam sanki ilk maçlar güzel gidiyor. Genişletmek için tıkla... Beklenen takımlar kazanıyor da şu Imperial - Spirit maçını umarım Spirit kazanır da biz de 2. maçımızı Renegades ile oynarız.
aytTX dedi: Hocam sanki ilk maçlar güzel gidiyor. Genişletmek için tıkla... Beklenen takımlar kazanıyor da şu Imperial - Spirit maçını umarım Spirit kazanır da biz de 2. maçımızı Renegades ile oynarız.
aytTX Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #124 Metin Eren Türkmen dedi: Beklenen takımlar kazanıyor da şu Imperial - Spirit maçını umarım Spirit kazanır da biz de 2. maçımızı Renegades ile oynarız. Genişletmek için tıkla... Hocam Spirint maçı kazanacak gibi duruyor. Imperial bayağı güçsüz. Şu anda bile 3-0 önce Spirint.
Metin Eren Türkmen dedi: Beklenen takımlar kazanıyor da şu Imperial - Spirit maçını umarım Spirit kazanır da biz de 2. maçımızı Renegades ile oynarız. Genişletmek için tıkla... Hocam Spirint maçı kazanacak gibi duruyor. Imperial bayağı güçsüz. Şu anda bile 3-0 önce Spirint.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 9 Mayıs 2022 #125 aytTX dedi: Hocam Spirint maçı kazanacak gibi duruyor. Imperial bayağı güçsüz. Şu anda bile 3-0 önce Spirint. Genişletmek için tıkla... Önceki mesajlarımda da belirttim Asya ve Amerika takımlarından bir şey beklememek lazım diye.
aytTX dedi: Hocam Spirint maçı kazanacak gibi duruyor. Imperial bayağı güçsüz. Şu anda bile 3-0 önce Spirint. Genişletmek için tıkla... Önceki mesajlarımda da belirttim Asya ve Amerika takımlarından bir şey beklememek lazım diye.
aytTX Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #126 Hocam CS:GO majörler kısmında Spirint vs Imperial maçını göremiyorum. Kim kazandı?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 9 Mayıs 2022 #127 aytTX dedi: Hocam CS:GO majörler kısmında Spirint vs Imperial maçını göremiyorum. Kim kazandı? Genişletmek için tıkla... Spirit kazandı. EF - Renegades yükleniyor diyebiliriz.
aytTX dedi: Hocam CS:GO majörler kısmında Spirint vs Imperial maçını göremiyorum. Kim kazandı? Genişletmek için tıkla... Spirit kazandı. EF - Renegades yükleniyor diyebiliriz.
aytTX Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #128 Metin Eren Türkmen dedi: Spirit kazandı. EF - Renegades yükleniyor diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Şükürler olsun!
Metin Eren Türkmen dedi: Spirit kazandı. EF - Renegades yükleniyor diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Şükürler olsun!
VentusCN Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 645 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #129 İlk maçlar için eternal fire hariç diğer takımlar bekleneni verdi. 9z ENCE karşısında biraz dayanarak 0-3 yapmaz mı acaba dedirtti.
İlk maçlar için eternal fire hariç diğer takımlar bekleneni verdi. 9z ENCE karşısında biraz dayanarak 0-3 yapmaz mı acaba dedirtti.
M MernandoFuslera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #130 Yoldaşlar 9Z 0-3 yapma olasılığı nedir sizce.