Arkadaşlar bu kasa küçük müdür? İnternette çok da bir şey bulamadım. Kullananlar varsa tavsiye ediyor mu? Bir de sıvı soğutucu olarak aşağıya bırakacağım ürünü almak istiyorum sorun olur mu? Yani kasanın boyutu yeter mi? Hava akışı nasıldır?
Ya çok ufak gibi geldi bana,ilkten çok beğenmiştim de biraz videolarına falan bakınca içi bayağı ufak,hiç ferah gelmedi bana. 360mm de desteklemiyor sanırım. Bana Qp'den 1000 lira bandında güzel beyaz bir kasa önerir misiniz?
Ya çok ufak gibi geldi bana,ilkten çok beğenmiştim de biraz videolarına falan bakınca içi bayağı ufak,hiç ferah gelmedi bana. 360mm de desteklemiyor sanırım. Bana Qp'den 1000 lira bandında güzel beyaz bir kasa önerir misiniz?
O yüzden de küçük geliş olabilir evet. Hazır sistem alacağım da,sizin önerdiğiniz kasayı mail atacağım QP'ye sisteme farklı bir seçenek sunabilir misiniz diye. Ama ben sanırım buldum,zaten çok beğenmiştim, bu kasaya ne diyorsunuz?
O yüzden de küçük geliş olabilir evet. Hazır sistem alacağım da, sizin önerdiğiniz kasayı mail atacağım Qp'ye sisteme farklı bir seçenek sunabilir misiniz diye. Ama ben sanırım buldum, zaten çok beğenmiştim, bu kasaya ne diyorsunuz?
O yüzden de küçük geliş olabilir evet. Hazır sistem alacağım da,sizin önerdiğiniz kasayı mail atacağım QP'ye sisteme farklı bir seçenek sunabilir misiniz diye. Ama ben sanırım buldum,zaten çok beğenmiştim, bu kasaya ne diyorsunuz?
Fan ayarı yapabilirsiniz fakat Cooler Master tam olarak RPM/dB istesini paylaşmamış. Kendiniz denemelisiniz. İçinden gelen fanlar sesli. Hepsinde aynı fan var.
Be Quiet! Pure Base 500dx Pencereli Beyaz Oyuncu Kasası / ATX / Midi Tower / Güç Ünitesiz / Oyuncu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!