Phanteks G500A alınır mı?

Merhaba, Phanteks G500a çok hoşuma gitti fakat kararsız kaldım. DRGB olanla düz siyah olan arasında seçim yapamıyorum.
  • Siyah modeli 4 fanlı 4672₺
  • DRGB modeli ise 3 fanlı 5352₺
Öncelikle bu kasaya bu para verilir mi?

3 fanlı olanı alırsam bir tane de egzoz fan alacağım. Farklı olmasın diye Phanteks M.25 alacağım o da 500₺. Yani DRGB modeli alırsam 5852₺ olacak. Işıklı olması konusunda ısrarcı değilim benim için ışıklı şart değil ama ışıklar ayrı bir hava katıyor. Aradaki fark 300-400 lira olsa düşünmeden ışıklı alırdım ama 1180₺ fark oluyor. Sizce değer mi?

Şimdiden teşekkürler.

Hey gidi hey. P500A normal modelini 1100 TL'ye almıştım. Bu kasa onun muadili değil mi? Kasa çok güzel evet ama 4500 çok yahu. Eskiden ondan daha düşük fiyata Lianli Dynamic O11 XL ya da Asus Rog Helios alınıyordu. Bence farklı kasalara yönel bro.

Kasa güzelde fiyatı beklediğimden biraz yüksek geldi. Belki bütçenize göre kasa tavsiyesi olarak konu açılırsa alternatif fikirler çıkabilir.
Bütçe belirlemedim fakat bu fiyat bandını aşmayı istemiyorum. Yine de uzun yıllar götürecek güzel kasa öneriniz varsa incelerim.

Merhaba hocam. Nereden alacaksınız bilmiyorum ama çok pahalı. Resmi distribütör Corax'tan beyazını aldım ve sorunsuz kullanıyorum.
Ben de Corax'tan alacağım. Gönderdiğiniz fansız değil mi? Aşağıda 3 fanlı olduğu yazıyor ama aşağıda özellikler kısmında 3 fan takılı yazıyor. O zaman bu linktekiyle sizin attığınız arasındaki fark nedir? 1000 liradan fazla fiyat farkı var...

Hey gidi hey. P500A normal modelini 1100 TL'ye almıştım. Bu kasa onun muadili değil mi? Kasa çok güzel evet ama 4500 çok yahu. Eskiden ondan daha düşük fiyata Lianli Dynamic O11 XL ya da Asus Rog Helios alınıyordu. Bence farklı kasalara yönel bro.
Ben de 800'e almıştım P500A'yı hocam. O11D XL'yi 3.500'e almıştım. O zamanlar geçti maalesef. Ederi 4 bin bu kasanın şu an. O fiyata da daha iyi alternatif yok bence.

Bütçe belirlemedim fakat bu fiyat bandını aşmayı istemiyorum. Yine de uzun yıllar götürecek güzel kasa öneriniz varsa incelerim.

Ben de Corax'tan alacağım. Gönderdiğiniz fansız değil mi? Aşağıda 3 fanlı olduğu yazıyor ama aşağıda özellikler kısmında 3 fan takılı yazıyor. O zaman bu linktekiyle sizin attığınız arasındaki fark nedir? 1000 liradan fazla fiyat farkı var...

6 fanlı olmuş oluyor hocam bu kasa. 3 fanlı kasa + 3 fan kit şeklinde.
Gönderdiğim fanlı. DRGB yazan model fanlı oluyor, rahatça alabilirsiniz.

Ben de 800'e almıştım P500A'yı hocam. O11D XL'yi 3.500'e almıştım. O zamanlar geçti maalesef. Ederi 4 bin bu kasanın şu an. O fiyata da daha iyi alternatif yok bence.

Konusu değil ama, neden O11D XL'den G500A ya geçiş yaptınız?

Konusu değil ama, neden O11D XL'den G500A ya geçiş yaptınız?
Hocam O11D'den TUF GT501'e, oradan DLX21'e, oradan TD500'e, oradan NZXT H9 Flow'a geçtim. Şimdi de bu kasaya döndüm. Kullanmadığım kasa nadirdir sanırım. Akvaryum kasalardan sıkıldım, ne kadar kaliteli olursa olsun mesh kadar hava akışı iyi olmuyor. Yoksa aklımda Phanteks NV7 vardı, fanları da çok maliyetli olur diye buna döndüm. P500A'yı da uzun süre kullanmıştım, ciddi iyileştirmeler var G500A'da.

Gönderdiğim fanlı. DRGB yazan model fanlı oluyor, rahatça alabilirsiniz.
Hmm sizin gönderdiğiniz 3 fanlı 4269₺, benim gönderdiğim 5352₺ olan ise kasa içinde 3 fan ve ayriyeten 3 fan daha mı? Eğer öyleyse benim için yine avantajlı çünkü zaten egzoz fan alacaktım ve bu fan tek başına 500 lira. Kasayla beraber alırsam 3 fan 1100 lira civarına gelecek. Birini egzoz olarak kullanır diğerlerinin de kasanın üst kısmına takarım. Eğer doğru anladıysam şu an çok mutlu oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı