Phanteks G500A alınır mı?

Hocam DRGB modeli var bende. Işıkları dışında her şeyi aynı diye biliyorum. 3 fanla geliyordu 3 fan daha aldım toplam 6 fan takılı şu an. 3 önde 2 üstte 1 egzoz olarak kullanıyorum. Soğutması çok iyi. Gigabyte Aorus 3070 Master ekran kartı kullanıyorum ve araştırırsanız genelde 80 derece üstü çalıştığını görürsünüz. Aşağıya yazdığım ve hatırlamadığım için yazamadığım birçok oyunda en yüksek grafik ayarlarında 80 dereceyi geçtiğini hatırlamıyorum kartın. Çoğunda 80'i görmedi bile. İşlemcim Ryzen 5 5600. Soğutucu olarak Arctic Freezer 34 e-Sports tek fanla kullanıyorum. Aynı oyunlarda en yüksek grafik ayarlarında 60 dereceyi geçmedi. Boşta 25 derece civarında. Bu sıcaklıkları 2023 yazında gözlemledim ve evde vantilatör dahi olmadığı için sıcaktan eriyordum. Alırken çok kararsızdım ama aldığım günden itibaren gönül rahatlığıyla herkese öneriyorum. İçi de oldukça geniş. Yandaki camın şeffaflığı içeriği çok net görmeyi sağlıyor.

• The Witcher 3: Wild Hunt
  • Far Cry 6
  • Far Cry Primal
  • PUBG
  • GTA 4
  • GTA 5
  • Valheim
  • Battlefield 1
  • Metro 2033 Redux
  • Metro: Last Light Redux

Eyvallah hocam, şu an 3 fanlı beyaz ı 5500 TL siyah ı ise 6900 TL miş

Hocam O11D'den TUF GT501'e, oradan DLX21'e, oradan TD500'e, oradan NZXT H9 Flow'a geçtim. Şimdi de bu kasaya döndüm. Kullanmadığım kasa nadirdir sanırım. Akvaryum kasalardan sıkıldım, ne kadar kaliteli olursa olsun mesh kadar hava akışı iyi olmuyor. Yoksa aklımda Phanteks NV7 vardı, fanları da çok maliyetli olur diye buna döndüm. P500A'yı da uzun süre kullanmıştım, ciddi iyileştirmeler var G500A'da.

Hocam G500Anın beyazı nasıl sizce, 5500 TL şu an, çok mu beyaz kötü durabilir mi bilemedim benim kasamda beyaz Corsair C70 ama siyah kısımları da var, P500A'nın siyah beyaz ı daha iyi duruyor ama oda yok şu an

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı