Hocam sabahtan beri tek tek araştırıyorum ama kafam çok yandı açıkçası. Maksimum 1800TL çok zorlarsam 2000TL olacak listede olan kasalar hangileri.
Rica ederim. Buradan da bakabilirsin. Beklentini karşılayacak, hava akışı iyi olacak, sessiz olacak, isteniyorsa RGB olacak, kurulumda sıkıntı çıkartmayacak, kablo düzenlemesi iyi olacak. Kullanılan materyal iyi olacak gibi tercihlere bakmak lazım. Tabi görselliği de başlara yazmak lazım. En azından hava akışının iyi olmasından sonra görsellik geliyor benim için.
Ben kendi deneyimimi anlatayım. Beyaz kasa arıyordum. Youtube'dan da kasaların kurulumlarını izliyordum. En başta P600s güzel görünüyordu. Sessiz olması için kapaklarının olması hoşuma gitti ama stok sorunu vardı. Sonrasında Lian Li 216 düşündüm. O da fazla mı toz alır diye düşündüm alt kısımdaki mesh yapı pek hoşuma gitmedi ama güzel kasa. Bir ara G500A'yı çok istemiştim ama onda da coraxalpha sitesi 1 2 ay sonraya göndereceklerini görünce vazgeçtim.
En son masa üzerine koymaya karar verdim. Bu yüzden daha iyi duracağı için biraz daha küçük olan beyaz Phanteks G360A aldım. Güzel bir indirimle ucuza gelmesi de iyi oldu. 27 Ağustosta 2557 TL'ye aldım. Şimdilik memnunum. Bir nevi G500A'nın küçük hali gibi duruyor
Yani kendi tercihlerinizi sizin belirlemeniz lazım. Önce nasıl bir şey istiyorsunuz buna karar verin. Bir kasadan beklentiniz nedir?