Phanteks NV7 vs Phanteks NV5 MK2

Toz genelde sürtündüğü yüzeylerde daha kalıcı yer yapıyor. Yani fan yaprakları ve radyatör ızgarası gibi. Kasanın filtrelemesini güzelce yapıp filtreleri düzenli temizleyince o kalıcı tozların da oluşması bir o kadar geç oluyor. Ben ekstra toz filtresi taktığımdan beri eskisi gibi kasanın içinde parmağıma gelecek kadar toz bulmuyorum. Ama fanlar her zaman bir şekilde özellikle bıçak kısımlarında biriktiriyorlar tozu.

@KafadanKontak hocam bende birazdan sipariş vereceğim setupınıza hayran kaldım. Muhtemelen thermallight ARGB 120mm fan kullanacağım240 vrya 360mm sıvı soğutma harici olarak fan çoklayıcı veya kontrolcü almalı mıyım?

Sizin setupınızı pcpartpicker dada gördüm çok merak ettiğim ama bulamadığım muhtemelen 5-5.5 inç lcd ekran var içinde nasıl bağladınız nereden temin ettiniz ?

Oncelikle tesekkurler hocam. A akrtinizin skot sayisina bagli argb veya fan cogaltici alip almamaniz. Sivi sogutucularin icinden genelde kebdllndi fan ve argb cogaltici kablolari cikiyor. En kotusu Y tipi cogalticilar isinizi gorur. Cok zora duserseniz Dark markasinin kumandali argb ve pem fan cogaltici kontrolcusu var 600 tl civari.

Ekran aslinda bir telefon. Eski bir iphone 6s plus. Daha guncel bir telefon da varsa elinizde fazladan anydesk ile bağlanıp kasanin icini hic acmadan da telefonu acip kapayip youtube videosu falan oynatabilirsiniz. Sadece devamli bir sarj kablosu takili olmali. Bazi android uygulamalari da usb ile telefonunuzu bilgisayariniza bagladinizda harici bir ekran gibi kullanabilmenizi sagliyor.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için gerçekten çok emek verilmiş bir build olmuş

anakartım Asus B650m-K Aura sync özelliği var ben pek anlamıyorum malesef argb olaylarından sizce almalımıyım kontrolcü ?

Hocam bir ya da iki argb girisi vardir anakartinizda. Bu larin sayisi yetmiyorsa eger sadece cogaltici almaniz da yeterli. Kontolcu alanlar genelde anakarti argb desteklemeyenler. Su urun senin isini gorur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…