Phanteks P300 kasanın kablo sorunu

dispoLL

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni sistem topluyorum ve karşıma bilmedigim iki kablo çıktı. Takılacak mı veya ne işe yarıyor anlamadım. Sizden bilgi almak istiyorum, ne işe yaradıklarına dair. Kasam phanteks P300. Birinde 12V input 416, birinde phanteks LED diye bir kablo resimlerini atacağım. Anakartım B450 GAMING Plus. Eğer takılması gerekiyorsa anakartımın ismini söylüyorum uyumlu mudur diye.

Dosya Ekleri

• IMG_7498.jpg
    IMG_7498.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 90
  • IMG_7500.jpg
    IMG_7500.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk attığınız kasada bulunan ön panel ledlerine ve üstteki power tuşunu saran ledlere güç veriyor, güç kaynağından gelen herhangi bir SATA güç kablosuna takabilirsiniz; ışıklandırma istemiyorsanız takmayabilirsiniz.

İkincisi ise kasaya uyumlu bir led şerit aldığınızda kasanın kendi içindeki aydınlatma kontrolcüsüne bağlamanıza ve güç vermenize yarıyor, yine böyle bir şerit almadıysanız boş kalmasında herhangi bir sakınca yok.

Anladım bu SATA Kablosu işini aslında takmaya çalıştım bu 12 V İNPUT giriişne ama çok zorlamak istemedim çünkü oturmuyor üzerine böyle bir sıkıntı var anlayamadım..:S

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı