900$ var, yükseltme düşünüyorum sisteme de şu anlık sadece 3600'te karar kıldım. Monitör için Lenovo'nun yeni modelini bekliyorum ekran kartı da 5700XT özel soğutmalı modeller. İşlemci ve ekran kartı dışında acil bir yükseltme yok.
Konnichiwa* iyi günler demek ve daha yaşamıyorum dil sınavına girmem lazım, vize + pasaport + bilet parası hazır. Gitme işi askerlik yüzünden sarkabilir eğer askerliği öteki bir tarihe şutlayamazsam o yüzden PC'yi daha fazla bu halde kullanmak istemiyorum.
Phanteks ve NZXT en güzel kasalara sahip iki marka. Eğer memnunsanız geçmeyin bence. 350x de güzel kasa çünkü arkadaşım kullanıyor ondan bakmıştım. Fan hastalığı bende de var şuan 3 ön 3 üst 1 arka olmak üzere 7 fan takılı
Benim çok daha küçük dar olan aerocoolstrike x kasada 8 adet noctua 3000rpm 120mm endüstriyel fan var. Kasırgalar kopuyor. Bazen diyorum, kasa havalanıp, alıp başını gidecek
Benim çok daha küçük dar olan aerocoolstrike x kasada 8 adet noctua 3000rpm 120mm endüstriyel fan var. Kasırgalar kopuyor. Bazen diyorum, kasa havalanıp, alıp başını gidecek
Maşallah hocam sesten rahatsız olmuyor musunuz ben çok takarım. Benim 7 fan da CM Master Fan Pro. Hepsi de fan yok gibi çalışıyor yoksa sökerdim cidden