- Makaleler
- 3
Kasa modelim Phanteks P400. Bunun için dünde konu açmıştım temperli tarafını alıcı olarak almak istediğimle alakalı. Dün akşam phanteks ile mailleşmelerim sonucunda P400E, P400S ve normal modelin temper tarafı gözüken vida kısmından takılabildiğini öğrendim ancak tek panel satan yurt dışı 1-2 site bulmama rağmen Türkiye'ye göndermiyorlar üzücü.
Bu videodaki arkadaş gibi pleksi kestireyim dedim 20 liraya falan. Ama yansıma yapacağı ve tam şık durmayabileceği için aklıma temperli cam satın alınabilir bir şey mi diye bir soru geldi sonra.
Bu linkten şöyle bir şey buldum ama tam olarak ne işe yarıyor nasıl bir şey olur sorular geldi. Aslında alıp denemek istiyorum fiyatı az çünkü. Yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var acaba pleksi yaptırıp arkasına film çektirerek bir şeyler mi yapmam daha iyi olur yoksa 2. linkte attığım üründen sipariş edip kendim kasaya monte edecek şekilde mi kesip biçmeliyim?
Kasanın içi güzel oldu yan tarafın komple cam olması kasayı 2-3 seviye yukarı taşıyacak fikirleri bekliyorum.
@bülent batman @CJack60 @Jira @Oreki @Pantheon
Son düzenleyen: Moderatör: