Phanteks P400 Power LED Kablosu Nasıl Takılır?

cerberus123

Megapat
Yer
Ankara/Eskişehir
Daha fazla  
Kasanın power düğmesinin LED'i ve altındaki Phanteks yazısının LED kablosunu buldum fakat bu kablolar birbirine bağlı ve kısa. Birbirinden çıkarıp bağlamayı denesem power düğmesinin LED kablosu uzanmıyor.

Kasanın bir tane kılavuzunda 3. resimdeki kabloyu Power LED olarak göstermiş fakat o kablo PWR_LED girişine girmez ki. Fotoğraf da ekledim nasıl yapmalıyım?

led1.jpg
led4.jpg
led2.jpg

Gördüğünüz gibi burada ikisi birbirine bağlı, bunları birbirinden ayırıp bağlamayı denesem alttaki Phanteks yazısınınki uzanıyor ama power uzanmıyor.

led3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O kablalorla işiniz yok. İşiniz olan kablo ''12V INPUT'' bantlı kablo. Arka tarafta, klipslerin orada bulunuyor. Onu Molex ile bağlayacaksınız PSU'ya. O kabloların o LED'lerle alakası yok yani.

Görselde ekledim.

ssss.jpg
Logo ve Power LED RGB ise RGB kontrolcüye veya anakarta takılması gerekir. @Jira yardımcı olacaktır.

O kablalorla işiniz yok. İşiniz olan kablo ''12V INPUT'' bantlı kablo. Arka tarafta, klipslerin orada bulunuyor. Onu Molex ile bağlayacaksınız PSU'ya. O kabloların o LED'lerle alakası yok yani.

Görselde ekledim.

ssss.jpg

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı