Phanteks P400A Alternatifleri

Makaleler
7
Soru başlıkta belirttiğim gibi. 800 TL'ye kadar alternatif önerilerinizi bekliyorum. (Başka bir yerden daha uyguna alacağım bu yüzden 800 TL'ye kadar olan önerileri alıyorum. Normalde 600 TL bütçem var kasa için.)

Bir de ek olarak P400A RGB modeli alınır mı? Özellikle tasarım olarak bahsediyorum.

Hocam bende kasa alacaktım 700-750 lira civarı bakıyordum. Geçen ayki fiyatlarından 150 200 lira pahalı hepsi. Üzülüyorum vallahi kenarda durdukça giden paraya :(
Kesinlikle öyle. Fiyatların ne zaman normale döneceği belli değil. Asıl bilgisayar toplayanlar için kötü olan bu.

Fiyatların en düşük olduğu dönemde, fiyat artışının başladığı dönemde, sistemi toplamayı bitirdim. Geçenlerde Vatan'ın kdv indiriminde aynı sistemi toplayınca 1000TL daha pahalı oluyor:) Tuzum kuru, Allah yeni toplayanların yardımcısı olsun. 2 ay önce önerdiğim PC ile şimdi önerdiğim PC arasında büyük fark var.

TD500 Mesh düşünebilirsiniz. Bu bütçede aldığınız ürünler genel olarak her şeyiyle düşünülmüş oluyor. Tasarım olarak hoşunuza gideni alın derim.
Bir de, Cougar Panzer S'e bakın derim.
Evet çoğunlukla öyle. Ancak farklı kasa alternatifleri gelebilir diye açtım konuyu. Örneğin Panzer S'i ilk defa gördüm sayenizde. Ama hoşuma gittiği söylenemez :)

Kesinlikle öyle. Fiyatların ne zaman normale döneceği belli değil. Asıl bilgisayar toplayanlar için kötü olan bu.

Spec-Delta RGB modelini tavsiye ederim. Boyutu yüzünden çok güzel ve kaliteli bir hissiyatı var. 550W 80+ Plus sertifikalı PSU'su da var. Sinerjide 730 lira şu an.

@CJack60 Vay be. Türkiyede satılmıyor sanıyordum. Gösterdiğiniz için teşekkürler. Yine de testlerde gördüğüm kadarıyla Meshify C soğutma konusunda P400A'nın gerisinde. Ondan da öte fanları yok. Malum Türkiye'de fanlar çok para :) Yine de değerlendireceğim.
@Sylveon Aslında 400 TL'ye Sharkoon Pure Steel RGB vardı ama almak istemedim fanlarından dolayı. Bu arada P400A'nın RGB modelini 600 TL'ye almayı planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı