Fanları yüzünden derken?
Sharkblade fanlar gayet güçlüler onu söyleyeyim.
Sharkblade fanlar gayet güçlüler onu söyleyeyim.
Bunu ve Sharkoon CA200M'i bekliyordum, o halen gelmedi. Tam istediğim ebat ve farklılıkta kasa airflow olarakta gayet iyi keşke 1 ay önce gelseydi.Alternatif dahili 5 ARGB fanlı Sharkoon Rev200 modeli var. Yanlız kasa biraz sıra dışı tasarıma sahip. Pencere sağda değil solda anakart arka çıkışları da kasanın üstünde konumlanıyor.
![]()
Sharkoon Rev200 Kas Sharkoon Atx Mıdı Tower Rgb
Sharkoon Rev200 Kas Sharkoon Atx Mıdı Tower Rgb / ATX / Midi Tower / Güç Ünitesiz / Oyuncu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Alternatif link
![]()
Sharkoon REV200 Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Sharkoon REV200 Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yeni önerim olur artık bu kasa.Alternatif dahili 5 ARGB fanlı Sharkoon Rev200 modeli var. Yanlız kasa biraz sıra dışı tasarıma sahip. Pencere sağda değil solda anakart arka çıkışları da kasanın üstünde konumlanıyor.
![]()
Sharkoon Rev200 Kas Sharkoon Atx Mıdı Tower Rgb
Sharkoon Rev200 Kas Sharkoon Atx Mıdı Tower Rgb / ATX / Midi Tower / Güç Ünitesiz / Oyuncu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Alternatif link
![]()
Sharkoon REV200 Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Sharkoon REV200 Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Çoğu kişinin tercihe deceğini sanmıyorum çünkü cam olan kısım kasanın sağ tarafı.Yeni önerim olur artık bu kasa.
İşte bunu ben istiyorum mesela. Vardır sağ taraflı kasa almak isteyen ama bulunmadığı için aklına gelmez.Çoğu kişinin tercihe edeceğini sanmıyorum çünkü cam olan kısım kasanın sağ tarafı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.