Phanteks P400A Alternatifleri

Evet o yüzden tavsiye alıyorum. Yoksa az buçuk kasa modellerine hakimim.

Not : Aslında sağ olsunlar Türkiye'de doğru düzgün çeşit kasa olmadığından, 3-5 model olduğundan ezberledim artık. Kasaları çok iyi bildiğimden değil yani.

Yine de geçen mesajlardaki gibi bilmediğim kasalar çıkıyor. Onları bekliyorum.
Gelmezse muhtemelen yarın P400A RGB alacağım.

Alternatif dahili 5 ARGB fanlı Sharkoon Rev200 modeli var. Yanlız kasa biraz sıra dışı tasarıma sahip. Pencere sağda değil solda anakart arka çıkışları da kasanın üstünde konumlanıyor.

Alternatif link

Son düzenleme:
Alternatif dahili 5 ARGB fanlı Sharkoon Rev200 modeli var. Yanlız kasa biraz sıra dışı tasarıma sahip. Pencere sağda değil solda anakart arka çıkışları da kasanın üstünde konumlanıyor.

Alternatif link

Bunu ve Sharkoon CA200M'i bekliyordum, o halen gelmedi. Tam istediğim ebat ve farklılıkta kasa airflow olarakta gayet iyi keşke 1 ay önce gelseydi.
Belki tedarik etme şansım olur😜.

Alternatif link

Yeni önerim olur artık bu kasa.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı