Phanteks P400S Kasa ve Gamepower Güç Kaynağı Uyumu

Ferit Özgür

Hectopat
Daha fazla  
Daha almadım. Araştırma ve karar verme aşamasındayım. P400S ‘in fotoğraflarına baktığımda üstten radyatör desteği var gibi duruyordu. Eğer dediğiniz gibi gerçekten destekliyor ise o kasayı almayı düşünüyorum. @chuk

PSU olarak ise,
110-BQ-0650-V2 EVGA 110-BQ-0650-V2 650W siyah Güç Kaynağı ünitesi - Nanokatalog

Birkaç kişiden daha duydum ancak nanokatalog adlı siteyi bilmiyorum. Sizce oradan almak güvenli midir?

Adsız.jpg

P400 modelinin incelemesinde üstte görüldüğü gibi sadece radyatör takılabiliyor. Radyatörün üzerine ayrıca fan takıldığında anakarta temas söz konusu oluyor. P400 ile P400S ebat olarak aynı olduğundan sıkıntı olmasın sonra.

Phanteks Eclipse P400 Review | Cooling Options | Cases & Cooling

Eki Görüntüle 279380

P400 modelinin incelemesinde üstte görüldüğü gibi sadece radyatör takılabiliyor. Radyatörün üzerine ayrıca fan takıldığında anakarta temas söz konusu oluyor. P400 ile P400S ebat olarak aynı olduğundan sıkıntı olmasın sonra.

Phanteks Eclipse P400 Review | Cooling Options | Cases & Cooling
Parmak bastığın konu çok yerinde, radyatör ve fan kalınlıkları her sıvı soğutma almayı planlayan kullanıcının önceden anakart,kasa ve sıvı soğutma boyutlarını önceden ölçmesi gerekir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı