Phanteks P500A kasaya Arctic Liquid freezerf II 420mm sığar mı?

Üst düşünüyorum. Peki 360mm destekler mi sizce ? Birde Freezer II VE III arasındaki farklar nedir acaba bilginiz var mı ? Arctic'in FL III modellerini yeni gördüm ben.
III en son çıkan modeli, kesinlikle tavsiye ederim. Üste takacak şekilde 360'lık al.
Merhaba.
Kasanın ön tarafına 420Mm radyatör takacağınıza, kasanın üst tarafına 280Mm ( veya 360Mm ) radyatör takarsanız daha verimli olur, benim tavsiyem 140Mm fanları ile daha düşük devirde daha yüksek hava gücü sebebi ile 280Mm radyatör takmanızdır.
Hayır, radyatör fanlarında ana odak hava gücü ya da normalize devirdeki hava gücü değil, statik basınç olmalı. LF3 özelinde yorum yapacak olursak Arctic'in 140'lık fanları gayet güzel performans sağlıyor, ancak 140 genişlikteki radyatörler genel olarak daha kullanışsız denebilir ve yukarıda 420 takamıyor P500A'ya, o yüzden LF3 360 en iyi seçim olacaktır.

Ama Freezer II ile III arasında çok fazla fiyat farkı var. 😕

@The Man From E.A.R.T.H.
Bütçen ne kadar
Hocam inventusda 3.5 fiyatı şuan. Bunu kaçırmak istemiyorum. Ama Freezer III modelleri çok pahalı. Kafam karıştı şuan. Hattaha ARGB olmayan modeli 2.900 fiyatı. Aslında RGB takıntımda yok ama. 😁

Bence almışken ARGB'sini al ya, normali de gayet güzel, hatta fan olarak normali bir tık daha iyi çünkü ARGB öncesi fanların tasarımı biraz daha farklı. Ancak ARGB'si bayağı güzel duruyor :D. Soğutma olarak da bundan iyisi LF3, o yüzden almışken biraz görselliği de olsun. Kasan DRGB versiyonsa güzel duracaktır.

Hocam ne aldınız? Bende de aynı kasa var 360'lık Freezer 3 sığdıramadım. Vida yerleri denk gelmedi radyatörün yarım santim ile sığmadı.

Hocam ne aldınız? Bende de aynı kasa var 360'lık Freezer 3 sığdıramadım. Vida yerleri denk gelmedi radyatörün yarım santim ile sığmadı.
360mm aldım dostum ve ilk başta çok zorlandım ama sığdırdım oldu ve aylardır kullanıyorum bir sıkıntım yok şu an. Ama nasıl oldu biliyor musun belki çok ilginç gelebilir ama ortadaki 4'lü vida yerleri var sadece onları takabildim. Oraya denk getirince oturdu ve sığdı.

360mm aldım dostum ve ilk başta çok zorlandım ama sığdırdım oldu ve aylardır kullanıyorum bir sıkıntım yok şu an. Ama nasıl oldu biliyor musun belki çok ilginç gelebilir ama ortadaki 4'lü vida yerleri var sadece onları takabildim. Oraya denk getirince oturdu ve sığdı.

Hocam ben çıldırdım takamadım. O 4 vida yetmez diye düşündüm. İade talebi oluşturdum. Umarım sorun çıkmaz. Masterliquid Atmos sipariş verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı