Ben anlamıyorum kasalardan akvaryum kasa istiyorum 2.000 tl de var 6000 tl de. Ne fark var bunların. Bu kasa sağlam indirimde mi ? Kasımı mı bekleyim ?
Ben anlamıyorum kasalardan akvaryum kasa istiyorum 2.000 tl de var 6000 tl de. Ne fark var bunların. Bu kasa sağlam indirimde mi ? Kasımı mı bekleyim ?
3 Fanlı bir ekran kartı ve 280mm sıvı soğutma ile kullanacağım. Bu kasaya rahatça sığar mı? Bir tane de vento kasa indirimde şuan başka bir konu açılmış 2500 TL gibi bir fiyatı var aradaki farkı vermeye değer mi sizce?
3 Fanlı bir ekran kartı ve 280mm sıvı soğutma ile kullanacağım. Bu kasaya rahatça sığar mı? Bir tane de vento kasa indirimde şuan başka bir konu açılmış 2500 TL gibi bir fiyatı var aradaki farkı vermeye değer mi #sizce?
Rx 9070xt nin 3 fanlı bir modelini alacağım fiyat indirimi kovalıyorum, sıvı soğutucu olarak Arctic liquid freezer 2 280mm var psu olarak da fsp vita 850gm almayı planlıyorum. Bu parçalar bu kasa ile uyum konusunda bana sorun çıkarır mı acaba?
Rx 9070xt nin 3 fanlı bir modelini alacağım fiyat indirimi kovalıyorum, sıvı soğutucu olarak Arctic liquid freezer 2 280mm var psu olarak da fsp vita 850gm almayı planlıyorum. Bu parçalar bu kasa ile uyum konusunda bana sorun çıkarır mı acaba?
Son bir sorum daha olacak, sıvı soğutucuyu hangi konuma takmam gerekecek bu kasada üst mü yoksa ön tarafta bulunan yan kısıma mı? Üst tarafa takmam gerekirse anakartımın soğutucu bloğuna denk gelir diye çekiniyorum çünkü. Ön kısıma takabilir miyim acaba?