Elektronik Phanteks XT View 3.630 TL

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Kaliteli kasa. Üst tarafa 360mm radyatör desteği bulunuyor. Hem siyah hem beyaz versiyonu var.

Güzel mi fiyat ?

Ben anlamıyorum kasalardan akvaryum kasa istiyorum 2.000 tl de var 6000 tl de. Ne fark var bunların. Bu kasa sağlam indirimde mi ? Kasımı mı bekleyim ?

Güzel mi fiyat ?

Ben anlamıyorum kasalardan akvaryum kasa istiyorum 2.000 tl de var 6000 tl de. Ne fark var bunların. Bu kasa sağlam indirimde mi ? Kasımı mı bekleyim ?
Evet fiyatı güzel. Alınabilir bir fiyat. Kasım indirimlerini bilemem ama bu kasa maksimum bu kadar düşer.

Güzel mi fiyat?

Ben anlamıyorum kasalardan akvaryum kasa istiyorum 2.000 TL de var 6000 TL de. Ne fark var bunların. Bu kasa sağlam indirimde mi? Kasım'ı mı bekleyim?

Evet güzel. Bu fiyatlara noname akvaryum kasalar varken bilindik marka bulmak güzel. Renkler arasında fiyat farkı olmaması da başka artı.

Evet fiyatı güzel. Alınabilir bir fiyat. Kasım indirimlerini bilemem ama bu kasa maksimum bu kadar düşer.
3 Fanlı bir ekran kartı ve 280mm sıvı soğutma ile kullanacağım. Bu kasaya rahatça sığar mı? Bir tane de vento kasa indirimde şuan başka bir konu açılmış 2500 TL gibi bir fiyatı var aradaki farkı vermeye değer mi sizce?

3 Fanlı bir ekran kartı ve 280mm sıvı soğutma ile kullanacağım. Bu kasaya rahatça sığar mı? Bir tane de vento kasa indirimde şuan başka bir konu açılmış 2500 TL gibi bir fiyatı var aradaki farkı vermeye değer mi #sizce?
Ekran kartın ne?

Bu kasa daha iyi. Aradaki fark verilir.
Rx 9070xt nin 3 fanlı bir modelini alacağım fiyat indirimi kovalıyorum, sıvı soğutucu olarak Arctic liquid freezer 2 280mm var psu olarak da fsp vita 850gm almayı planlıyorum. Bu parçalar bu kasa ile uyum konusunda bana sorun çıkarır mı acaba?

Rx 9070xt nin 3 fanlı bir modelini alacağım fiyat indirimi kovalıyorum, sıvı soğutucu olarak Arctic liquid freezer 2 280mm var psu olarak da fsp vita 850gm almayı planlıyorum. Bu parçalar bu kasa ile uyum konusunda bana sorun çıkarır mı acaba?
Çıkarmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı