Phanteks XT View alınır mı?

iPatavatsizz

Kilopat
Arkadaşlar elimde beyaz bir Sapphire RX 9060 XT ekran kartı ve MSI B850M Gaming Plus anakart var. Ancak mevcut durumumla öğrenci de olduğumdan mütevellit beyaz kasalara 5 bin 6 bin gibi miktarlar ödeyemem. Daha aşağısı da beğendiğim tipler değil, mesela 4.5k'ya Phanteks NV5 MK2 var ancak ne kadar istesem de o parayı vermem. O yüzden hali hazırda indirime de girmişken Phanteks XT VIEW Siyah modelini alıp dışı siyah içi beyaz bir kasa toplayayım diyorum.

Sizce kasa nasıl? Youtube'dan bir inceleme videosu izledim ve ben şahsen çok beğendim. İlk defa topladığımdan bir şey kaçırmadığımdan emin olmak istiyorum, o yüzden görüşleriniz benim için önemli. Daha iyisi var mıdır 3.5k 4k arası. Yarın da bu kasanın indirimi bitecekmiş, bitmeden sizin görüşlerinizi de alayım dedim, duruma göre alacağım indirim kaçmadan.

Ürünü en detaylı hâliyle kendi sayfası gösterdiğinden linki bırakıyorum icelemek isteyen olursa diye, Lian Li Lancool 206RW'de aynı fiyatta ancak Phanteks daha hoş duruyor böyle tam olmasını istediğim tasarıma ve tipe sahip. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Arkadaşlar yok mu bir fikri bir önerisi olan?

Lancool 206 RW'ile XT View arasında çok gidip geldim ancak hem akvaryum kasa hem de o tasarımındaki çekiciliği beni çok cezbettiğinden XT View siparişi geçtim arkadaşlar, olur da araştıran olur bu yazıya denk gelirse diye. Memnun olmayacak bir şey olacağını düşünmüyorum kasada, tamamını 2 ay içerisinde toplamış olurum diye düşünüyorum. Tekrar bir güncelleme atarım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı