Phantom Blade Zero, Denuvo DRM kullanacak

• Konuyu başlatan Yutka46
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 176
Makaleler
2
Daha fazla  
Oyunun Steam mağaza sayfasında Denuvo DRM içerdiği belirtilmiş. Bu yüzden çok geç kırılabilir veya Black Myth Wukong gibi bir duruma düşer. 1.5 yıl oldu nerdeyse kırılmadı BMW.

1765653263863.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

20 - 40TL civarına paylaşımlı hesap alır oynarız o zaman, yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Oyunun Steam mağaza sayfasında Denuvo DRM içerdiği belirtilmiş. Bu yüzden çok geç kırılabilir veya Black Myth: Wukong gibi bir duruma düşer. 1.5 yıl oldu neredeyse kırılmadı BMW.

Eki Görüntüle 2621390
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu oyunu GTA'dan daha fazla bekliyorum çok iyi duruyor.

Bu iyi gibi dursa da bize göre kötü aslında. DRM saçma sapan bir şekilde sistemleri zorluyor alınacak performansı yarı yarıya bile indirebiliyor. Umarım oyunun optimizasyonu iyi olur da DRM yüzünden sistemlerde düşük FPS almayız.

Denuvo kullanan oyunlari anlamiyorum.

Oyunu korsan indirecek tayfa zaten parasi olmadigindan oyunu satin alacak hali yok. Korsan koruma sistemi olunca oyunu mucizevi bir sekilde alacak parayi elde etmeyecek ve oyunu almayacak.

Ayrica eger o kisi korsan indirecek bile olsaydi oyunu begendikten sonra arkadaslarina "X oyununu oynadim, cok guzeldi." diyecekti ve durumu olan arkadaslari onun bu tavsiyesini dinleyip oyunu satin alacakti.

Ayrica Denuvo'nun oyun performansini dusurdugu de kanitlanmis bir gercek. Bir de fazladan para veriyor sirketler bunun icin.

Kisacasi tamamen sacmalik.

20 - 40TL civarına paylaşımlı hesap alır oynarız o zaman, yapacak bir şey yok.
Evet, öyle yapacağız.
Şu oyunu GTA'dan daha fazla bekliyorum çok iyi duruyor.
Ben de aynısı.
Denuvo kullanan oyunlari anlamiyorum.

Oyunu korsan indirecek tayfa zaten parasi olmadigindan oyunu satin alacak hali yok. Korsan koruma sistemi olunca oyunu mucizevi bir sekilde alacak parayi elde etmeyecek ve oyunu almayacak.

Ayrica eger o kisi korsan indirecek bile olsaydi oyunu begendikten sonra arkadaslarina "X oyununu oynadim, cok guzeldi." diyecekti ve durumu olan arkadaslari onun bu tavsiyesini dinleyip oyunu satin alacakti.

Ayrica Denuvo'nun oyun performansini dusurdugu de kanitlanmis bir gercek. Bir de fazladan para veriyor sirketler bunun icin.

Kisacasi tamamen sacmalik.
Kesinlikle haklısınız. Üstüne mesela bu Çinli adamlara bakalım. Sizin hayatınız zaten tamamen korsanlık üzerine ilerlemiş zaten, bir sürü oyun konsollarını, oyunları vs. çakmasını pazarladı adamlar yıllarca. Sonra böyle oyun yapmaya başlayınca da Denuvo korumasını eklemek gibi bir takıntıları oldu.

Denuvo kullanan oyunları çok beklediğim bir seri değilse almıyorum. Denuvo koyuyorsunuz da sanki Denuvo'yu atlatmanın yolları yokmuş gibi. Berbat optimizasyonunuzun yanı sıra Denuvo eklenince çekilmez oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı