Phantom Blade Zero, Denuvo DRM kullanacak

Kırmayı bırakmıştı zaten de daha geçenlerde direkt emekli olduğunu söylediği bir yazı paylaşmıştı. Yani geri dönmesi imkansız gibi bir şey.

Uzun süredir oyun kırmadığını biliyordum ama emekli oldum dediğini yeni duydum. Neyse zaten DRM ile korunan oynamak istediğim bir oyun yok.

Wukong'u bir Discord sunucusundan aldığınız aktivasyon kodu ile oynayabiliyorsunuz. Uğraştırıcı ama günün sonunda oynanabiliyor. Aynı durum Phantom Blade için de olacaktır. Aynı şekilde oynarım muhtemelen.
O nasıl oluyor ve discord linkini verir misin?

Oyunun Steam mağaza sayfasında Denuvo DRM içerdiği belirtilmiş. Bu yüzden çok geç kırılabilir veya Black Myth Wukong gibi bir duruma düşer. 1.5 yıl oldu nerdeyse kırılmadı BMW.

Eki Görüntüle 2621390
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üzdü.

Wukong'u bir Discord sunucusundan aldığınız aktivasyon kodu ile oynayabiliyorsunuz. Uğraştırıcı ama günün sonunda oynanabiliyor. Aynı durum Phantom Blade için de olacaktır. Aynı şekilde oynarım muhtemelen.
Evet öyle oynanabiliyor, ben hiç denemedim o yüzden bir fikrim yok. 25-50 TL'ye hesap satın alıp oynamak daha makul geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı