Phantom skin önerisi

5dolarveririm

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ta hesabıma para yatırmaya başladım ve dizmeye çalışıyorum. Bugün rgx vandal aldım mağazadan. Bir an önce Phantom da almak istiyorum ama adamakıllı skin gelmiyor bugün özel harekat skini gelmiş sizce alınır mı? Yoksa sabırlı olup delipop, yağmacı, iyon vs. mi almalıyım?(biraz da skinler hakkında bilgi verirseniz sevinirim)

Bunlar sesi daha tiz phantomlar
İyon
Oni
Asil
Champion
Delipop

Hissiyat olarak sprey atarken daha rahat gittiğini düşündürür.

Valorant'ta hesabıma para yatırmaya başladım ve dizmeye çalışıyorum. Bugün rgx vandal aldım mağazadan. Bir an önce Phantom da almak istiyorum ama adamakıllı skin gelmiyor bugün özel harekat skini gelmiş sizce alınır mı? Yoksa sabırlı olup delipop, yağmacı, iyon vs. mi almalıyım?(biraz da skinler hakkında bilgi verirseniz sevinirim)
Bence şu 4 phantom dışındakiler o kadar da iyi değil. Ben içlerinden en çok Afet'i seviyorum .
İyon Phantom
Oni Phantom
Afet Phantom
Asıl Phantom

Bana göre en iyi phantom iyondur.Özel harekâtta güzel fakat iyon bence daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı