Phantom Wallet Transfer hatası

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Dün akşam Binance üzerinden Phantom cüzdanıma neredeyse 48 dolarlık bir Solana gönderdim. CoinMarketCap üzerinden projesine güvendiğim THN isimli bir Tokeni almak için bu cüzdan üzerinden alıp saklamak istiyordum. SOL başarılı bir şekilde hesabıma geldi. Daha sonra CoinMarketCap üzerinden Solana'nın contract adresini kopyalayıp, phantom üzerinden Solana'nı seçtim ve gönder butonuna tıkladım. Benden kabul edecek adres kısmına ise CoinMarketCap üzerinden kopyalamış olduğum contract adresini yapıştırdım ve Solana miktarını girerek THN'ye SOL gönderdim. Transfer işlemi gerçekten başarılı oldu. Fakat hesabımda şu anda THN'yi 0 olarak göstermekte. Peki bu 26 dolar acaba nereye gitti diye merak ediyorum. Yanlış birşey yapmadığıma da eminim. Fakat THN adresini aynı SOL adresi olarak göstermekte bu arada. Resimde bakabilirsiniz.

1649016872988.png

1649017162272.png

THN'ye SOL üzerinden bu adrese B5xan1Zvc8gv2x8qsrG4VgzcCt2vWkLXxQjf5aoYHv17 gönderdim tam olarak. Adresi CMC üzerinden kopyaladım.

1649016905171.png

Hocam 😩 THN'ye SOL değil sadece THN gönderebilirsiniz. Yaptığınız işlemler yanlış okumadıysam tamamen yanlış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı