Phasmophobia oyunundan nasıl korkulmaz?

Setro

Hectopat
Daha fazla  
Dün Steam üzerinden Phasmophobia satın aldım. Videolarını izlerken oyun eğlenceli duruyordu ama oyunu oynarken inanılmaz derecede korkuyorum. Giriş kapısını açıyorum devamı yok. Arkadaşlarla oynarken de aynısı. Oynadıkça alışır mıyım? Oyunda 6000 levelli adamlar var bu adamlar nasıl korkmuyor? Korkmamak için bir taktik var mı? Oyunun seslerini %1 de kullandığım için hayaletin nerede eşya fırlattığını vs. anlayamıyorum ve oyun hiç eğlenceli olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep ivedik şarkısı açıp oyna, denendi %98 işe yarıyor.😎
Bir and bir şey çıkacağı bilincinde olursanız korkmazsınız diye düşünüyorum. Korku oyunlarının bir taktiği yok bence, oynadıkça alışacaksın.

Oyunda jumpscare yok diye biliyorum o ortamı geriyor evet oynadıkça aşılacak bir korkusu var oyunun oynadıkca alışırsınız :)

Dün Steam üzerinden Phasmophobia satın aldım. Videolarını izlerken oyun eğlenceli duruyordu ama oyunu oynarken inanılmaz derecede korkuyorum. Giriş kapısını açıyorum devamı yok. Arkadaşlarla oynarken de aynısı. Oynadıkça alışır mıyım? Oyunda 6000 levelli adamlar var bu adamlar nasıl korkmuyor? Korkmamak için bir taktik var mı? Oyunun seslerini %1 de kullandığım için hayaletin nerede eşya fırlattığını vs. anlayamıyorum ve oyun hiç eğlenceli olmuyor.

Dostum FNAF4 alıyorsun bir 10 saat gömüyorsun artık korkusuz bir n#zi subayısın kolay gelsin.
1658741756692.png

Övünmek gibi olmasın ama 5 saatte 10/10.

Hocam ilk oynadığım zaman sağ kulağıma katil veya aradığımız o hayalet üflemişti ve kulaklığım sağolsun çok gerçek şekilde hissettirmişti direkt kulaklığı atmıştım kafamdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı