Phasmophobia ses algılamıyor

FrostyDP

Kilopat
Katılım
31 Temmuz 2016
Mesajlar
170
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, phasmophobia oyununda sesli iletişim vs. çalışmıyor. Herkes farklı bir şekilde çözüyor sorunu genelde. Var mı bu sorunu yaşayıp da çözmüş olan?
 
Pekala ben buldum. Windows'u Full İngilizce yaptım, ses cihazları bölümünde kayıt sekmesindeki çalışmayan tüm mikrofon seçeneklerimi disable yani kapattım yaptım. Windows ses tanıma sistemindeki eğitim serisini tamamladım. Bana birtakım cümleler söyledi ve ben de sesimi bilgisayara tanıttım. Bu son yaptığım ses tanıma sistemini yaptıktan sonra çalıştı. İlk yazdıklarımı 200 kere denedim olmadı. Ama tüm bunları yaptıktan sonra oyunu kapatıp tekrar açın düzelmiş olacak.
 
Windows'da konuşma ayarlarından konuşma dilini İngilizce (ABD) seçmen gerekiyor (önce ses ekle kısmından İngilzice(ABD)'yi indirmelisin). Sonra Zaman ve Dil bölümünde Dil sekmesine tıkla ve oradan da dil ekle diyerek İngilizce (ABD) indir. Sonrasında oyun içinde ayarlarda sesini test et. Bu arada oyunu da ingilizce oynamanı öneririm çünkü türkçe sesleri algılamasında sorun var oyunun.
 

Geri
Yukarı