Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #1 Phasmophobia Türkçe yama linki güvenilir atabilecek var mı? Ayarlardan baktım, Türkçe yok. Ben de Türkçe yama yoktur diye düşündüm, arkadaşım benim oyunum Türkçe deyince sormak istedim, güvenilir link atacak var mı? Konu onaylanmasın, çözdüm.
Phasmophobia Türkçe yama linki güvenilir atabilecek var mı? Ayarlardan baktım, Türkçe yok. Ben de Türkçe yama yoktur diye düşündüm, arkadaşım benim oyunum Türkçe deyince sormak istedim, güvenilir link atacak var mı? Konu onaylanmasın, çözdüm.
Çözüm Emzik 11 Şubat 2021 Moderasyon Ekibi dedi: Linki paylaşırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Link olarak çözmedim oyunun ayarlarında varmış ben görememişim. Çözüm: Ayarlardan "Audio" seçip dili Türkçe seçmek.
Moderasyon Ekibi dedi: Linki paylaşırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Link olarak çözmedim oyunun ayarlarında varmış ben görememişim. Çözüm: Ayarlardan "Audio" seçip dili Türkçe seçmek.
KS KS Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2021 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Linki paylaşırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Link olarak çözmedim oyunun ayarlarında varmış ben görememişim. Çözüm: Ayarlardan "Audio" seçip dili Türkçe seçmek. Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: Linki paylaşırsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Link olarak çözmedim oyunun ayarlarında varmış ben görememişim. Çözüm: Ayarlardan "Audio" seçip dili Türkçe seçmek.