B Bloody111 Decapat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 505 18 Ağustos 2021 #11 Mehmet A dedi: O tuşta bir kablo vs yok mu? Genişletmek için tıkla... Dostum o tuşta bir kablo vs yok mu derken, bağlandığı bir kablo mu demek istiyorsun?
Mehmet A dedi: O tuşta bir kablo vs yok mu? Genişletmek için tıkla... Dostum o tuşta bir kablo vs yok mu derken, bağlandığı bir kablo mu demek istiyorsun?
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #12 Bloody111 dedi: Dostum o tuşta bir kablo vs yok mu derken, bağlandığı bir kablo mu demek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Yani. O tuş kontrolcü tuşu olması gerekiyor sanırım. @BerkayZ87 yardımcı olur belki.
Bloody111 dedi: Dostum o tuşta bir kablo vs yok mu derken, bağlandığı bir kablo mu demek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Yani. O tuş kontrolcü tuşu olması gerekiyor sanırım. @BerkayZ87 yardımcı olur belki.
B Bloody111 Decapat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 505 18 Ağustos 2021 #13 Dediğim gibi takamadığım sadece USB 3.1 kablosu ve resimdeki adamın elindeki sağdaki kablo kaldı. Büyük ihtimalle o 3 pinli kablo ancak nereye takılacağını bilmiyorum sorun o.
Dediğim gibi takamadığım sadece USB 3.1 kablosu ve resimdeki adamın elindeki sağdaki kablo kaldı. Büyük ihtimalle o 3 pinli kablo ancak nereye takılacağını bilmiyorum sorun o.