Çözüldü PhBot.exe 0xc000007b hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

mensalkn

Decapat
Daha fazla  
Phbotumda güncelleme geldi ve güncelleme yaptıktan sonra bazı hatalar verdi. Daha sonra bende:
C:\Windows\SysWOW64\msvcp120.dll
C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll
Bu iki dosyayı silip Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center bu linktekileri kurdum. Fakat bu sefer MSVCP120.dll hatası vermeye başladı.
Daha sonra kendim DLL dosyası indirdim fakat bu sefer de PhBot.exe 0xc000007b hatası vermeye başladı. Bir türlü işin içinden çıkamadım.
Process Monitor ile hata raporu oluşturdum, fakat hata raporu oluştururken sürekli sayfalar boştu sebebini anlayamadım. Yine de bir dosya çıkartıp yükledim umarım olmuştur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, bu sefer oldu.

Silin:
  • C:\Windows\SysWOW64\msvcp120.dll
Ardından program ekle/kaldır üzerinden tüm Visual Studio C++ 2013 ve 2015 paketlerini kaldırın.

Ardından aşağıdaki paketleri tekrar yükleyin:
Çoklu dosya indirmeye izin verin, yazılımların hem 32 bit hem 64 bit sürümlerini kurun.

Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın.
Attığınız DLL dosyalarını silin. Ardından aşağıdaki paketleri de kurun:

Raporun görünmemesi ile ilgili de filtre ayarlarını sıfırlayabilirsiniz. Ben Process Monitor'ün eski bir sürümünü kullanıyorum ama yenisinde de benzer şekilde ayarlanabilir diye düşünüyorum.

Process Monitor filtre sıfırlama.png

Ardından aşağıdaki rehberi dikkatli bir şekilde tekrar uygulayın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Filtrelere yazılımınızı ekledikten sonra tekrardan olayları kaydetmeyi (Capture events) başlatmayı unutmayın.

Microsoft OneDrive dediğiniz gibi yaptım oldu sanırım son raporum

Aynı zamanda ;
Attığınız DLL dosyalarını silin. Ardından aşağıdaki paketleri de kurun:

bunları da yaptım fakat çözüm alamadım.

Son düzenleme:
Evet, bu sefer oldu.

Silin:
  • C:\Windows\SysWOW64\msvcp120.dll
Ardından program ekle/kaldır üzerinden tüm Visual Studio C++ 2013 ve 2015 paketlerini kaldırın.

Ardından aşağıdaki paketleri tekrar yükleyin:
Çoklu dosya indirmeye izin verin, yazılımların hem 32 bit hem 64 bit sürümlerini kurun.

Sorununuz çözülürse belirtin, çözülmezse yeni rapor paylaşın.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı