Phenom II X2 550 ve R7 240 sistem anlayamadığım sorun

mert1133

Centipat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, konuyu nereye ve nasıl açacağımı bilmiyorum yanlış yere açtıysamda affedin.
Bir sistemim var ama LOL ve darkorbit oynarken bile PC çok çok kasılıyor nedenini sebebini bir türlü anlayamadım. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? İşlemci almayı düşünüyorum, X4 955 iş yapar mı?
Anakart: Gigabyte GA-MA770 DS3 (rev 2.0)
Ekran kartı: AMD Radeon R7 240.
RAM: 8 GB DDR2 RAM (4*2)
İşlemci: AMD Phenom II X2 550.
PSU: 400W.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ısındığından dolayı tam performans veremiyor olabilir. Termal macunu yenileyip fanları temizleyebilirsiniz.

peki bu sistemle çoğu oyunu oynayabilir miyim?
birde bu sisteme x4 955 almama gerek var mı yoksa böyle gider mi ?
işlemci boşta dururken bile 60-65 derece gözüküyor ama yinede soğutma için daha çok çaba harcayacağım teşekkür ederim bu konuda

peki bu sistemle çoğu oyunu oynayabilir miyim?
birde bu sisteme x4 955 almama gerek var mı yoksa böyle gider mi ?
işlemci boşta dururken bile 60-65 derece gözüküyor ama yinede soğutma için daha çok çaba harcayacağım teşekkür ederim bu konuda
Online oyunlar ve belli başlı orta derece oyunlar harici pek akıcı şekilde oynatacağını sanmam, önerim elinizden ne geliyorsa o şekilde upgrade etmeniz, ekran kartı da değişebilir ama sizin ne tür oyunlar oynadığınızı bilmiyorum bu nedenle karar sizin.

oynadığım oyunlar belli başlı darkorbit , lol , cs go gibi böyle orta derece oyunlar gerekirse ram ekleyip o işlemciyi alabilirim veya para biriktirip tekrar gelirim beraber sistem toplarız 🥰

oynadığım oyunlar belli başlı darkorbit , lol , cs go gibi böyle orta derece oyunlar gerekirse ram ekleyip o işlemciyi alabilirim veya para biriktirip tekrar gelirim beraber sistem toplarız 🥰
Online oyunlar oynadığınız için işlemciyi değiştirme imkanınız varsa değiştirin. Ram ve ekran kartının ise değişimine gerek yok. Bu arada tabi toplarız neden olmasın ^^

Online oyunlar oynadığınız için işlemciyi değiştirme imkanınız varsa değiştirin. Ram ve ekran kartının ise değişimine gerek yok. Bu arada tabi toplarız neden olmasın ^^
o zaman en yakın zamanda x4 955 alıcağım , bu sistemde işe yarar değil mi yada önerdiğin bi işlemci var mı bana dostum 😄😄

Sanırım 938 soket anakarta en iyi işlemci dediğiniz gibi x4 955, o yüzden başka bir işlemci bulamadım.
eevet tekrardan ben.Ben bu işlemciyi almayı düşünüyorum kesinlikle ama ddr2 1066 mhz ram istiyormuş bendekiler 800 mhz çalıştırabilir miyim yada çalışsa bile çok fazla performans kaybım olur mu ?

eevet tekrardan ben.Ben bu işlemciyi almayı düşünüyorum kesinlikle ama ddr2 1066 mhz ram istiyormuş bendekiler 800 mhz çalıştırabilir miyim yada çalışsa bile çok fazla performans kaybım olur mu ?
Çalışır sıkıntı olmaz performans konusunda da öyle aman aman bir fark olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı