Yapacaktır.8 GB DDR 3 RAM var.
RX 560 bu işlemciyle darboğaz yapar mı?
eyvallah hocam sağolasın. peki rx 550 4gb oc li alsam performans nasıl olur cs oynuyorum sadeceYapacaktır.
RX 550'de yapmaz tahminimce.
CS:GO sistem zorlayan oyun değil iyi performans verecektir.eyvallah hocam sağolasın. peki rx 550 4gb oc li alsam performans nasıl olur cs oynuyorum sadece
bir kaç yere daha baktım rx560 ile %2lik kayıp olur yazmışlar da ne yapacağımı bilmiyorumCS:GO sistem zorlayan oyun değil iyi performans verecektir.
X4 945 bile yapıyorken 925'in yapmaması mantıksız.Bir kaç yere daha baktım RX560 ile %2lik kayıp olur yazmışlar da ne yapacağımı bilmiyorum.
sıfır alıcam zaten de şuan cidden ikisi arasında dönüp duruyorum. rx 560 alsam darboğazdan korkuyorum.X4 945 bile yapıyorken 925'in yapmaması mantıksız.
RX 550 fiyatını haketmiyor, sıfır alacaksanız RX 560 alın.
Sıfır alacaksanız RX 560 alın.Sıfır alacağım zaten de şuan cidden, ikisi arasında dönüp duruyorum. rx 560 alsam darboğazdan korkuyorum.
sağol hocam. allah razı olsun seni de yordum o kadarSıfır alacaksanız RX 560 alın.
Estağfurullah, teşekkür etmek yerine beğenmeniz yeterli.Sağol hocam. Allah razı olsun seni de yordum o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.