Phenom II X4 955 sisteme GTX 1050 Ti takılır mı?

fidel volkan

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır eski bir sistem kullanmaktayım. Uzun zamandır fırsat bulamadığım için de pek ilgilenemedim. Şimdi eski bir sistem sahibiyim, bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım, biraz videolar izledim ve tam olarak benim bilgisayarıma yeni ekran kartı takabilir miyim sorusuna cevap bulamadım.
Bu yüzden sizlere sormaya karar verdim. Yeni ekran kartı olarak aşağıdaki sisteme GTX 1050 Ti takabilir miyim?
Bir de RAM'i yükseltmem gerektiğinin farkındayım.
Sistemde Sandisk 128 GB SSD mevcuttur.

amd işlemci.jpg

Overclock ile 3.9'da çalışmakta.

anakart.jpg
anakart ga 880gma 2d2h rev 2.0.jpg
rem.jpg
power.jpg

Cevaplar, yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki örneklere bakarsan ufak tefek darboğazlar yaşanmasına rağmen genel olarak iyi sonuç veriyor. Yalnız iki örnekte de 16GB RAM var sistemlerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aşağıdaki örneklere bakarsan ufak tefek darboğazlar yaşanmasına rağmen genel olarak iyi sonuç veriyor. Yalnız iki örnekte de 16GB RAM var sistemlerde.

Bunlar yeterli oldu. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı