MonteKristo
Hectopat
Daha fazla
3-4 haftadır bazen tarayıcıdan video izlerken(özellikle tam ekran yapınca), bazen oyun oynarken bazen sistem boştayken hatta güvenli modda ekran donuyor. Ses takılı kalıyor, cızırtı halini alıyor. Resetlemekten başka çarem olmuyor. İşletim sistemini defalarca kurdum hem windows 7 hem 10 sürücüleri defalarca güncelledim. Bios güncelledim olmadı. Sonra tekrar resetledim. Hd tune ile bad sector temiz çıktı. 1 buçuk saat memtestle baktım sorun çıkmadı. Ayrıca 2 rami tek tek denedim sorun her ikisinde de devam etti. Bilgisayarın içinde görebildiğim bütün kabloları söküp tekrar taktım. Farklı programlarla sistemin sıcaklıklarına baktım normal görünüyor elle de kontrol ettim fanlarda sorun yok. Bilgisayardan da pek anlamıyordum yakında bölümü bırakıp tamirci çıraklıgına başlıcam. Lütfen ben daha fazla şey ögrenmeden çözmeme yardımcı olun.
Bazı sistem özellikleri:
AMD Phenom II X4 Black Edition 980, 3700 MHz
MSI 870A-G54/FX (MS-7599)
NVIDIA GeForce GT 730 (2 GB)
ST500DM002-1BD142 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-III)
aida64 raporum:
son rapor.htm
Yardım edebilecek kimse yok mu? Zor durumdayım bu konuyu açtıgımdan beri 3 kez temiz kurulum yaptım. Eksik olan ne, problem nerede bulamıyorum. Son çare driver bulucu programları denedim. Onlar da fayda etmedi.
Bu aida64 raporu eski. Değiştiremedim fakat gerek olursa tekrar atarım.
Bazı sistem özellikleri:
AMD Phenom II X4 Black Edition 980, 3700 MHz
MSI 870A-G54/FX (MS-7599)
NVIDIA GeForce GT 730 (2 GB)
ST500DM002-1BD142 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-III)
aida64 raporum:
son rapor.htm
Yardım edebilecek kimse yok mu? Zor durumdayım bu konuyu açtıgımdan beri 3 kez temiz kurulum yaptım. Eksik olan ne, problem nerede bulamıyorum. Son çare driver bulucu programları denedim. Onlar da fayda etmedi.
Bu aida64 raporu eski. Değiştiremedim fakat gerek olursa tekrar atarım.