Phenom II X6 1090T tabanlı sistem ne kadardır?

Benim topladığım bilgisayar nasıl?
APU ile taş çatlasa BF3'ü orta ayarlarda oynayabilirsin.
Fakat benim sistem ile ultra ayarlarda oynayabilirsin kenar yumuşatma ayarları fazla olmadan.
Son çıkan oyunları yüksek seviyede oynarsın rahatlıkla.

ASUS A88XM-A ANAKART
AMD A10-7700K APU İŞLEMCİ
2x4 8gb Vengeance 1600mhz ram
KİNGSTON V300 120 GB SSD
Everest Rhino 432 600watt MidT ATX Siyah kasa
bunları topladım 1085 tlye sence nasıl birde işlemci soğutucu almam gerekirmi?

APU ile taş çatlasa BF3'ü orta ayarlarda oynayabilirsin.
Fakat benim sistem ile ultra ayarlarda oynayabilirsin kenar yumuşatma ayarları fazla olmadan.
Son çıkan oyunları yüksek seviyede oynarsın rahatlıkla.
eminmisin apunun içindeki ve ilk söylediğim pcnin içindeki ekran kartı r7 240 dan daha iyi

ASUS A88XM-A ANAKART
AMD A10-7700K APU İŞLEMCİ
2x4 8gb Vengeance 1600mhz ram
KİNGSTON V300 120 GB SSD
Everest Rhino 432 600watt MidT ATX Siyah kasa
bunları topladım 1085 tlye sence nasıl birde işlemci soğutucu almam gerekirmi?

eminmisin apunun içindeki ve ilk söylediğim pcnin içindeki ekran kartı r7 240 dan daha iyi
İlla bu sistemi almakta kararlıysan AMD'nin stok fanları iyidir ekstradan bir soğutucu almana gerek yok derim.

İlla bu sistemi almakta kararlıysan AMD'nin stok fanları iyidir ekstradan bir soğutucu almana gerek yok derim.
teşekkür ederim yardımın için ama sence fiyatına göre sistem nasıl ileride belki daha iyi bir ekran kartı takarım yada başka bir üyeninde dediği gibi r7 240 alırım yanına gücünü artırırım sence nasıl yapayım biraz daha bekleyip r9 270 gibi birşey mi alıyım yoksa kısa sürede apu nun yanında r7 240 mı alıyım

teşekkür ederim yardımın için ama sence fiyatına göre sistem nasıl ileride belki daha iyi bir ekran kartı takarım yada başka bir üyeninde dediği gibi r7 240 alırım yanına gücünü artırırım sence nasıl yapayım biraz daha bekleyip r9 270 gibi birşey mi alıyım yoksa kısa sürede apu nun yanında r7 240 mı alıyım
Eğer acelen yoksa sistemi alma, bekle derim.R9 270 alırsan daha iyi olur senin için.Malum GTA 5 yakında çıkacak.

tamam bekler r9 270 alırım o zaman şimdilik alıyım ben bu pcyi sonra eklemeler yaparım üstüne
Sen bilirsin dostum.
Ayrıca uyarayım APU grafik birimi ile sonradan alacağın ekran kartı Nvidia olursa çakışabilir bu riski göze alabileceksen rahatlıkla alabilirsin.

birde bf4 fln oynayabilirmiyim bu sistemle
Bu videoda BF4 AMD A10-7700K ile oynanmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı