Özür dilerim cvp veremedim şuan işteyim ve Harddisk hiç bakmadımDostum bir soru sormuştum, harddiskin sağlam mı? Benim bir çok tanıdığım harddiskinden dolayı bu sorundan müzdarip. Keza bende yaşadım zamanında. Eğer USB varsa oyunu ona kur, bir de öyle dene.
Sistemi alalı 2 ay oldu da işten çıkınca bakar yazarım k.bDostum bir soru sormuştum, harddiskin sağlam mı? Benim bir çok tanıdığım harddiskinden dolayı bu sorundan müzdarip. Keza bende yaşadım zamanında. Eğer USB varsa oyunu ona kur, bir de öyle dene.
Ayarları düşürmek darboğaza sebep oluyor olabilir.Birde ayarları düşürünce CS:GO'da FPS düşüyor artı daha fazla drop yiyorum.
Ayarları düşürmek darboğaza sebep oluyor olabilir.
Aynı sistem bende var çok nadiren yiyorum o da Valorant'ta.
Evet düşük ayarlarda 110 FPS en yüksek ayarlarda 120 alıyorum Valorant'tapek
Peki sen hiç birşey yaptın mı drop yememek içinAynı sistem bende var çok nadiren yiyorum o da Valorant'ta.
Evet düşük ayarlarda 110 FPS en yüksek ayarlarda 120 alıyorum Valorant'ta
Peki sen hiçbir şey yaptın mı drop yememek için.
Harddisk yeni ve sağlamDostum bir soru sormuştum, harddiskin sağlam mı? Benim bir çok tanıdığım harddiskinden dolayı bu sorundan müzdarip. Keza bende yaşadım zamanında. Eğer USB varsa oyunu ona kur, bir de öyle dene.
Harddisk in normalde % kaç olmasi lazım yardımcı olabilecekDostum bir soru sormuştum, harddiskin sağlam mı? Benim bir çok tanıdığım harddiskinden dolayı bu sorundan müzdarip. Keza bende yaşadım zamanında. Eğer USB varsa oyunu ona kur, bir de öyle dene.
Sorun Harddisk de olduğunu varsayarsak ne yapmam gerekiyor acabaHocam o halde pek bir şey diyemiyorum. Ben X6 değil de X4 965 ile CS:GO'yu falan kasmadan oynayabiliyordum.
bakın ekran kartının veya işlemcinin soğutmasında sorun çıkmış olabilir onda bakmanızı tavsiye ederim ve termal macunlarını yenileyin derimSorun Harddisk de olduğunu varsayarsak ne yapmam gerekiyor acaba

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.