Monitörümün ismini 192E olarak biliyordum. İnternette aratınca en yakın görüntü olarak bu model oldu. Bu monitörü overclok edebilir miyim? 5 yıldan fazladır kullanıyorum. Isınma sorunu yok. Dönüştürücü kullanıyorum ve AMD Vega 11 ekran kartım var.
Monitörümün ismini 192e olarak biliyordum. İnternette aratınca en yakın görüntü olarak bu model oldu. Bu monitörü overclock edebilir miyim? 5 yıldan fazladır kullanıyorum. Isınma sorunu yok. Dönüştürücü kullanıyorum ve AMD Vega 11 ekran kartım var.
15 Hz'yi gözünle farketmen çok zor. Halihazırda elimde 60,75,120 ve 144 Hz olmak üzere 4 farklı monitör bulunuyor. Deneyimledikten sonra yorum yapmak daha kolay oluyor. Mesajlara kızgın atmakla değil
15 Hz'yi gözünle fark etmen çok zor. Halihazırda elimde 60, 75, 120 ve 144 Hz olmak üzere 4 farklı monitör bulunuyor. Deneyimledikten sonra yorum yapmak daha kolay oluyor. Mesajlara kızgın atmakla değil
Evet. Ben de şahsen deneyerek yorum yapıyorum.
76Hz kullandığım monitör yanlışlıkla sıfırlanmıştı ve ben bunu bilmiyordum. CS:GO girdiğimde oyun bana kasıyor gibi geliyordu. Sonra 60Hz düştüğünü anladım.
Uzun süre 75Hz oynayan biri 60a düşerse gerçekten aşırı fark olduğunu anlar