Philips 192E2SB2 monitörü overclok etmek

• Konuyu başlatan 370728
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 942

370728

Hectopat
Monitörümün ismini 192E olarak biliyordum. İnternette aratınca en yakın görüntü olarak bu model oldu. Bu monitörü overclok edebilir miyim? 5 yıldan fazladır kullanıyorum. Isınma sorunu yok. Dönüştürücü kullanıyorum ve AMD Vega 11 ekran kartım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörümün ismini 192e olarak biliyordum. İnternette aratınca en yakın görüntü olarak bu model oldu. Bu monitörü overclock edebilir miyim? 5 yıldan fazladır kullanıyorum. Isınma sorunu yok. Dönüştürücü kullanıyorum ve AMD Vega 11 ekran kartım var.

Kaç Hz?

60 Hz'den 75 Hz'ye çıksan bile hiçbir şey fark etmeyecek. Aynı zamanda monitörünün elinde kalması gayet olası.

Gayet fark edecek.
Ayrıca elinde kalmaz. En fazla siyah ekran verir o da yeniden başlatınca düzelir.
60 normalde 70-75 yapmak istiyorum.

NVIDIA ekran kartım ile 60 Hz monitörü 7-8 ay boyunca 76 Hz olarak kullandım ama AMD bilmiyorum.

Gayet fark edecek.
Ayrıca elinde kalmaz. En fazla siyah ekran verir o da yeniden başlatınca düzelir.
15 Hz'yi gözünle farketmen çok zor. Halihazırda elimde 60,75,120 ve 144 Hz olmak üzere 4 farklı monitör bulunuyor. Deneyimledikten sonra yorum yapmak daha kolay oluyor. Mesajlara kızgın atmakla değil ;)

Yapabilirsin tabii ki, fakat monitörün ne kadarını destekler onu denemeden bilemeyiz. Nasıl yapacağın hakkında makale;

Sağ tıklayınca bende Radeon çıkmıyor. Hangi uygulamasını ya da sürücüsünü yüklemeliyim?

15 Hz'yi gözünle fark etmen çok zor. Halihazırda elimde 60, 75, 120 ve 144 Hz olmak üzere 4 farklı monitör bulunuyor. Deneyimledikten sonra yorum yapmak daha kolay oluyor. Mesajlara kızgın atmakla değil ;)

Evet. Ben de şahsen deneyerek yorum yapıyorum.
76Hz kullandığım monitör yanlışlıkla sıfırlanmıştı ve ben bunu bilmiyordum. CS:GO girdiğimde oyun bana kasıyor gibi geliyordu. Sonra 60Hz düştüğünü anladım.
Uzun süre 75Hz oynayan biri 60a düşerse gerçekten aşırı fark olduğunu anlar 😉

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı