Philips 192E2SB2 monitörü overclok etmek

• Konuyu başlatan 370728
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 926
Hertz farkı çok fark ediyor yanlız monitörün desteklediğinin üzerine çıkarsanız zaten görüntü vermeyecektir. Hertz donanimsaldır. Gelişmiş görüntü ayarlarında maksimum kaç hertz de kullanabilirsen en fazla onda kullanabilirsin.

Hertz farkı çok fark ediyor yalnız monitörün desteklediğinin üzerine çıkarsanız zaten görüntü vermeyecektir. Hertz donanimsaldır. Gelişmiş görüntü ayarlarında maksimum kaç Hertz de kullanabilirsen en fazla onda kullanabilirsin.

Hayır. Hertz OC ile arttırılabiliyor neredeyse her monitörde mümkün. Örneğin ben 60Hz monitörü 7 ay 76 Hz kullandım.

Monitörün zorlandığını nasıl anlayabilirim peki? Isınmasından olabilir mi?

Zaten eski monitörler ısınır. Eğer ekranda karıncalanma, çizgiler oluyorsa. Kararıyorsa sorun olabilir.
Ufo test ile 60 dakika boyunca Hz testi yaptığında bir sorun çıkmazsa bir şey olmaz merak etme.
O monitörün marka modeli nedir?

AMD'nin programıyla yapamdım. CRU ile denedim ama konuda Automatic – LCD standard seçin demesine rağmen öyle bir seçenek yok. Hangisini seçmeliyim.
Ekran görüntüsü 2021-03-05 002143.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı