Philips 221V8-01 21.5" 4ms 75Hz Full HD monitör ses sorunu

EmreBey52

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2020
Mesajlar
390
Makaleler
1
Şu an bu monitörü kullanıyorum, hoparlör var olarak güzüküyor falan ancak bir türlü ses çıkaramadım. VoiceMeeter programını kullanıyorum. Bu monitörü kullanan varsa bir yardımcı olursa sevinirim.
 
Ben de aynı monitörde aynı sorunla uğraşıyorum. bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Ses ayarlarından falan de monitörü seçtim. Hocam sizin monitörde monitörün menüsünden sessiz mod kapalı değil mi?
 
Ben de aynı monitörde aynı sorunla uğraşıyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Ses ayarlarından falan de monitörü seçtim. Hocam sizin monitörde monitörün menüsünden sessiz mod kapalı değil mi?

Aynen anlamadım onu kapatıyorum açıyorum yine ses yok
Ben de aynı monitörde aynı sorunla uğraşıyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Ses ayarlarından falan de monitörü seçtim. Hocam sizin monitörde monitörün menüsünden sessiz mod kapalı değil mi?

Baktım hocam şu an bende de kapalı
 
bende aynısını aldım. alt ızgaradan baktım içinde hoparlör yok gibi. nette araştırdım 221v8 lerde hoparlör yok, 221v8A larda var. ama ikiside aynı kartı kullanıyor galiba o yüzden bilgisayarda görünüyor olabilir. içini açıp eski laptopun hoparlörlerini bağlasammı diye düşünüyorum.
 
Bende aynısını aldım. Alt ızgaradan baktım içinde hoparlör yok gibi. Nette araştırdım 221V8'lerde hoparlör yok, 221V8Alarda var. Ama ikisi de aynı kartı kullanıyor galiba o yüzden bilgisayarda görünüyor olabilir. İçini açıp eski laptopun hoparlörlerini bağlasammı diye düşünüyorum.

HMM anladım
 
Monitör ayarlarından Audio sekmesi, sonra Audio Source, sonra Audio In veya HDMI ses çıkışını nereden alması gerektiğini belirleyin. Monitör PC bağlantınız HDMI-HDMI ise ses kablosu kullanmayınız. Eğer HDMI, VGA veya VGA-VGA ise ses kablosu kullanmanız gerekmektedir. Ses kablosu kullanıyorsanız moınitör ayarı Audio Source olması herekiyor.
 
Monitör ayarlarından Audio sekmesi, sonra Audio Source, sonra Audio'in veya HDMI ses çıkışını nereden alması gerektiğini belirleyin. Monitör PC bağlantınız HDMI-HDMI ise ses kablosu kullanmayınız. Eğer HDMI, VGA veya VGA-VGA ise ses kablosu kullanmanız gerekmektedir. Ses kablosu kullanıyorsanız moınitör ayarı Audio Source olması herekiyor.

Hocam o ses sorunu bizim monitörlerde hoparlör yokmuş o yüzdenmiş.
 

Geri
Yukarı